Buzz

«Πες μου, διάλεξε, πού θέλεις να σε θάψω;»: Η Τζούλια Ρόμπερτς στον Λούκας Χέτζες στο πρώτο τρέιλερ του «Ben is Back»

στα 10

Ενας εθισμένος γιος, μία πεισματάρα μητέρα, ένα δράμα για την εξάρτηση που διαλύει οικογένειες αλλά όχι την ίδια την αγάπη. Θα κερδίσει το στοίχημα η Τζούλια Ρόμπερτς ή θα προσφέρει ένα ακόμα μελόδραμα στις μάζες;

«Πες μου, διάλεξε, πού θέλεις να σε θάψω;»: Η Τζούλια Ρόμπερτς στον Λούκας Χέτζες στο πρώτο τρέιλερ του «Ben is Back»

Το επόμενο (οσκαρικό;) όχημα της Τζούλια Ρόμπερτς έρχεται με την υπογραφή του πατέρα του συμπρωταγωνιστή της: το «Ben is Back» είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Πίτερ Χέτζες, πατέρα του Λούκας Χέτζες, o oποίος μετά το «Manchester by the Sea» έχει πάρει φόρα: («Lady Bird», «Τρεις Πινακίδες, Εξω από το Εμπινγκ στο Μιζούρι»)

Διαβάστε επίσης: Ετοιμάστε τα χαρτομάντιλα! Νέο τρέιλερ για το «Beautiful Boy» με τον Τίμοθι Σαλαμέ

Η ταινία, που έκανε την φεστιβαλική πρεμιέρα της πριν από λίγους μήνες στο Τορόντο, διαδραματίζεται μέσα σ' ένα 24ωρο. Ο άσωτος γιος της οικογένειας έρχεται ξαφνικά στο σπίτι για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κι όσο κοινότητα, συμμαθητές, φίλοι αλλά κι θετός πατέρας του τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία, η μητέρα του ανοίγει την αγκαλιά της. Κι αυτός την προδίδει. Εξαφανίζεται με χρήματα για τη δόση του, χάνεται κι εκείνη τον ψάχνει.

Ben is back 607

«Αν ήξερες ποιος πραγματικά είμαι, θα με είχες διώξει προ πολλού. Θα με είχες παρατήσει και δε θα είχες ξανακοιτάξει πίσω ποτέ...» της λέει σε μία στιγμή του τρέιλερ. Ενώ μία άλλη σκηνή θέλει μία ομοιοπαθούσα μητέρα να της εξομολογείται «δε θα καταφέρεις τίποτα με το να τον κυνηγάς, αλλά θα μισήσεις ανεπανόρθωτα τον εαυτό σου αν δεν προσπαθήσεις».

Η σκηνή του νεκροταφείου, όμως, είναι η πιο δυνατή από όλες. Ανάμεσα σε ταφόπλακες και γρασίδια, μια μητέρα λέει στον γιο της «Πες μου, λοιπόν. Διάλεξε. Πού θα ήθελες να σε θάψω;»

H ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου, κλείνοντας το μάτι στις οσκαρικές υποψηφιότητες.

Πατήστε το play:


.Διαβάστε περισσότερα: