Buzz

Ο Χένρι Κάβιλ απάντα στις φήμες για την επιστροφή του στον ρόλο του Superman

στα 10

Τελικά επιστρέφει ναι ή όχι;

Ο Χένρι Κάβιλ απάντα στις φήμες για την επιστροφή του στον ρόλο του Superman

Με την επιστροφή του «Justice League: The Snyder Cut» στο προσκήνιο, άρχισαν να φουντώνουν ξανά οι φήμες για την επιστροφή του Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Superman. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα όλα αυτά είχαν πάρει τεράστιες διαστάσεις που αρκετοί έλεγαν πως τελικά σίγουρα θα επιστρέψει, αν και όχι σε κάποια δική του σόλο ταινία αλλά θα εμφανίζεται σε κάποιες άλλες ως συμπρωταγωνιστής.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάικλ Κίτον θα ξαναφορέσει τη στολή του Batman!

superman 607

To Variety αποφάσισε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο ρωτώντας το Κάβιλ ευθέως για το εάν τελικά θα επιστρέψει στο DCEU. Ο ίδιος δήλωσε πως «[οι φήμες] γίνονται ολοένα και περισσότερο τρελές. Τις θεωρίες, όλα αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ είναι τρομερά και μερικές φορές απογοητευτικά. Είναι εκείνες οι περιπτώσεις που κάποιοι αποφασίζουν πως αυτό είναι γεγονός. Οπως “οχι, δεν είναι γεγονός. Δεν έχει συμβεί και αυτή η κουβέντα δεν γίνεται.” Αλλά το σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι με αυτό και νομίζω ότι είναι σημαντικό να είμαστε ενθουσιασμένοι για έναν χαρακτήρα όπως ο Superman. Ο Superman είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας. Αν κάποιοι κουβεντιάζουν γι 'αυτό και ακόμα κι αν επινοούν πράγματα, είναι εντάξει, γιατί αυτό σημαίνει ότι θέλουν να δουν ξανά τον χαρακτήρα. Και σε έναν ιδανικό κόσμο, θα ήθελα να παίξω ξανά τον χαρακτήρα αυτόν.»

Αν και ο Κάβιλ έδωσε την απάντησή του φαίνεται πως οι φήμες δύσκολα θα σταματήσουν, τουλάχιστον μέχρι η Warner ανακοινώσει κάποιον άλλον για τον ρόλο.

Διαβάστε ακόμα: