Buzz

Ο Μάικλ Κίτον θα ξαναφορέσει τη στολή του Batman!

στα 10

Στο «The Flash» (2022), με πρωταγωνιστή τον Εζρα Μίλερ, ως «Σκοτεινός Ιππότης» επιλέγεται, ξανά, ο Μάικλ Κίτον!

Ο Μάικλ Κίτον θα ξαναφορέσει τη στολή του Batman!

Τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τον Batman του Ματ Ριβς περιμέναμε, άλλη έκπληξη μάς βγήκε. Ανακοινώθηκε χθες ότι ο Μάικλ Κίτον συζητά πολύ σοβαρά να ξαναφορέσει τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη για την νέα ταινία «The Flash», παραγωγής Ζακ Σνάιντερ και σκηνοθεσίας Αντρέ Μουσιέτι («Το Αυτό»), όπου τον ομότιτλο ρόλο τον έχει αναλάβει ο Εζρα Μίλερ.

Ο Κίτον, ο οποίος συνδέθηκε με τον «Batman» στα 90ς, φορώντας τη στολή στην θρυλική αναβίωση που έκανε στον comic ήρωα ο Τιμ Μπάρτον («Batman» και «Batman Returns»), έχει αφήσει ιστορία.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Αντι Σέρκις αποκαλύπτει ότι αυτός ο Batman θα είναι «ο πιο σκοτεινός από όλους»

flash 607

Τώρα βέβαια, η απορία παραμένει: 30 χρόνια μετά, πώς θα μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο πιστευτό;

Aυτό όμως είναι και το concept της νέας «The Flash» ταινίας: ότι στο DC Universe υπάρχουν παράλληλοι κόσμοι, όπου οι ήρωες συνεχίζουν να κατοικούν και να... γερνάνε.

Σύμφωνα με ένα πρώτο ρεπορτάζ, ο «Flash» θα ταξιδεύει στον χρόνο και το χώρο, προσπαθώντας να σταματήσει τον θάνατο της μητέρας του. Με αυτό τον τρόπο επισκέπτεται το παράλληλο σύμπαν της Γκόθαμ, όπου ο Batman είναι κατά 30 χρόνια μεγαλύτερος.

Ολα αυτά βέβαια βρίσκονται σ' ένα πολύ πρώιμο στάδιο προπαραγωγής, και κανείς δεν ξέρει τις λεπτομέρειες ή το πόσο μεγάλος θα είναι ο ρόλος του Κίτον (ή ένα απλό cameo).

Ενδιαφέρον θα είχε να έπειθε όλους τους Batman να εμφανιστούν σε μία συνύπαρξη αυτών των κόσμων: αν υπάρχει ο Batman του Μάικλ Κίτον, να συναντά τον Σκοτεινό Ιππότη του Kρίστιαν Μπέιλ, αλλά και τον νέο Ρόμπερτ Πάτινσον και να καταλήγουν αντιμέτωποι με τον Joker του Χοακίν Φίνιξ.

Διαβάστε περισσότερα: