Buzz

Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος για την ταινία Batman vs Superman με τους Κόλιν Φάρελ και Τζουντ Λο

στα 10

Το 2002, αυτό το σενάριο κρίθηκε πολύ σκοτεινό για το mainstream κοινό. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος για την ταινία Batman vs Superman με τους Κόλιν Φάρελ και Τζουντ Λο

Σήμερα περιμένουμε ανυπόμονα τον Batman του Ματ Ριβς, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Σε αυτή την κινηματογραφική αναγέννηση του μύθου ο Κόλιν Φάρελ έχει το ρόλο του θρυλικού κακού «Πιγκουίνου».

Πριν από 20 σεχδόν χρόνια όμως, του είχε προταθεί να γίνει ο ίδιος «Batman» και μάλιστα με συμπρωταγωνιστή τον Τζουντ Λο στο ρόλο του «Superman».

Collin Farrell Jude Law 607

Αυτά αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός Ακίβα Γκόλντσμαν («A Beautiful Mind», «Star Trek», «I Am Legend», «The Da Vinci Code»).

«Το 2001-2002 έγραψε ένα σενάριο "Batman v Superman" όπου τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα τους είχαν οι Κόλιν Φάρελ και Τζουντ Λο. Θα σκηνοθετούσε ο Γούλφγκανγκ Πέτερσεν. Φτάσαμε μέχρι το στάδιο της προπαραγωγής. Η ταινία θα ήταν ό,τι πιο σκοτεινό είχε βγει με τους δύο ήρωες μέχρι τότε...»

«Ξεκινούσε με την κηδεία του Αλφρεντ. Ο Μπρους είχε ερωτευθεί και είχε εγκαταλείψει τη δράση του ως Batman. Μέχρι που ο Joker σκοτώνει τη γυναίκα του και μετά ανακαλύπτει ότι όλα ήταν ψέματα: δεν τον είχε εκείνη ερωτευτεί ποτέ, όλη η σχέση ήταν στημένη από τον Joker για να τον διαλύσει...»

«Ομως πριν από 20 χρόνια αυτά μπορούσες να τα γράψεις μόνο σε ένα σενάριο, δεν μπορούσαν να γυριστούν. Υπήρχαν άλλες προσδοκίες από αυτά τα πρότζεκτ, τα στούντιο στόχευαν σε άλλο κοινό και σε άλλη εμπορική στρατηγική. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε όπως θέλαμε, όπως το είχαμε γράψει, οπότε τραβήξαμε την πρίζα...»

Κρίμα, ακούγεται πολύ δυνατό κι ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα: