Buzz

O Κόλιν Φάρελ δήλωσε πως ο Πιγκουίνος του θα έχει «λίγες αλλά ζουμερές σκηνές» στο «The Batman»

στα 10

Μπορεί η νέα ταινία να έχει σταματήσει τα γυρίσματα της λόγω πανδημίας, αλλά ο Φάρελ ανυπομονεί να επιστρέψει πίσω στο Γκόθαμ.

O Κόλιν Φάρελ δήλωσε πως ο Πιγκουίνος του θα έχει «λίγες αλλά ζουμερές σκηνές» στο «The Batman»

Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες για το 2021 είναι αναμφίβολα και το «The Batman» του Ματ Ριβς. Κάποιοι την περιμένουν γιατί θέλουν να δουν την διαφορετική προσέγγιση του Ριβς, γιατί όπως δήλωσε και ο Αντι Σέρκις αυτός ο Batman θα είναι «ο πιο σκοτεινός από όλους», άλλοι περιμένουν να δουν το πως ο Ρομπερτ Πάτινσον θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του Σκοτεινού Ιππότη, ενώ άλλοι πάλι περιμένουν να δουν τους κακούς από μια από τις πιο διαβόητες «γκαλερί κακών» των κόμικ.

Ενας από αυτούς τους κακούς θα είναι και ο Πιγκουίνος, τον οποίο υποδύεται ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος σε μια πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον χαρακτήρα του λέγοντας κάτι που ίσως απογοητεύσει πολλούς φανς του. Μιλώντας στο GMA News, ο Φάρελ δήλωσε πως είναι αρκετά ενθουσιασμένος να επιστρέψει στα γυρίσματα μόλις λήξει η καραντίνα της πανδημίας αλλά δεν έχει και πολλά να κάνει στην ταινία. «Είχα μόλις ξεκινήσει τα γυρίσματα και ανυπομονώ να επιστρέψω. Η αισθητική του χαρακτήρα ήταν αρκετά διασκεδαστική και είμαι πραγματικά αρκετά ενθουσιασμένος να επιστρέψω σύντομα πίσω σε αυτόν και να τον εξερευνήσω καλύτερα. Και δεν έχω πολλά πράγματα να κάνω. Εχω μόνο κάποιες συγκεκριμένες σκηνές στην ταινία. Δεν είμαι σε κάθε στιγμή της. Αλλά υπάρχουν κάποιες αρκετά ζουμερές σκηνές στην οποίες βρίσκομαι και ανυπομονώ να επιστρέψω», δήλωσε ο Φάρελ.

Διαβάστε ακόμα: O νέος Batman θα έχει μια πιο νουάρ ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Ματ Ριβς

penguin batman 607

Και συνέχισε λέγοντας πως «ναι είναι κάτι που δεν ένιωθα πως δεν είχα εξερευνήσει παλιότερα. Δείχνει πρωτότυπο και διασκεδαστικό. Αλλά βρίσκομαι μόλις στην αρχή του ταξιδιού μου και ανυπομονώ να επιστρέψω.»

Μαζί με τον Πιγκουίνο ο Batman θα έρθει αντιμέτωπος και με άλλους διάσημους κακούς της DC όπως η Catwoman, o Riddler και o μεγαλομαφιόζος Καρμάιν Φαλκόνε. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Ριβς τελικά ακολουθήσει την ίδια τακτική και για τους υπόλοιπους χαρακτήρες, έτσι ώστε να μην επισκιάσει τον μεγάλο σταρ της ταινίας, που δεν είναι άλλος από τον Σκοτεινό Ιππότη (η ταινία εξάλλου έχει τίτλο «The Batman»).

Η ταινία αναμένεται να βγεις στις αίθουσες την 1η Οκτωβρίου 2021, covid-19 επιτρέποντος.

Διαβάστε ακόμα: