Buzz

Η Ζόι Κράβιτς είναι η Catwoman στο «The Batman» του Ματ Ριβς

στα 10

Η Ζόι Κράβιτς θα είναι η frenemy που πάντα ονειρευόταν ο Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον.

Η Ζόι Κράβιτς είναι η Catwoman στο «The Batman» του Ματ Ριβς

Η ταινία του Ματ Ριβς «The Batman» αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. Μετά τις ανακοινώσεις ότι o Ρόμπερτ Πάτινσον θα φορέσει την στολή του Σκοτεινού Ιππότη, ο Τζέφρι Ράιτ θα είναι ο νέος επιθεωρητής Γκόρντον και ο Τζόνα Χιλ θα είναι ένας από τους αντιπάλους τους Batman (φαν πιστεύουν πως θα παίξει ή τον ρόλο του Penguin ή του Riddler), ο Ριβς φαίνεται πως βρήκε και την δική του Catwoman/Σελίνα Κάιλ στο πρόσωπο της Ζόι Κράβιτς κάνοντας την ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Διαβάστε ακόμα: Batman: Οι Τζόνα Χιλ & Τζέφρι Ράιτ ενώνουν δυνάμεις με τον Ρόμπερτ Πάτινσον

H Κράβιτς, την οποία πρόσφατα απολαύσαμε και στο «Big Little Lies», αποκάλυψε πως της είχε αρνηθεί να συμμετέχει σε οντισιόν το 2015 για την ταινία «The Dark Knight Rises», λέγοντάς της πως ήταν αρκετά «αστική (urban)» Οπως είχε πει η ίδια «στην τελευταία ταινία του Batman μου είχαν πει πως δεν μπορούσα να πάω σε οντισιόν για έναν μικρό ρόλο στην ταινία γιατί δεν πήγαιναν προς μια αστική προσέγγιση. Τι σημασία έχει αυτό; Δηλαδή θα έπαιζα τον ρόλο “Γιο, τι χαμπάρια, Batman; Τι τρέχει με την πάρτη σου;”»

Ο συγκεκριμένος ρόλος μπορεί να πήγε τότε στην Τζούνο Τεμπλ, η οποία έπαιζε μια φίλη της Σελίνα Κάιλ (Αν Χάθαγουεϊ), αλλά τώρα η Κράβιτς δείχνει να είναι η καλύτερη επιλογή για την ταινία του Ριβς. Δεν γνωρίζουμε πολλά για το σενάριο και την ιστορία που θα ακολουθήσει η ταινία, αλλά ο Ριβς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται για μια ακόμα origin ιστορία. Πάντως η Κράβιτς φαίνεται πως είχε σκληρό ανταγωνισμό μιας και φιναλίστ για τον ίδιο ρόλο ήταν και οι Ζαζί Μπιτζ («Deadpool 2», «Joker») και Εϊζα Γκονζάλεζ («Baby Driver»).

Διαβάστε ακόμα: Θα δούμε τον Joker του Χοακίν Φίνιξ στον Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον;

Η ταινία «The Batman» θα βγει στις αίθουσες στις 25 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε περισσότερα: