Buzz

Θα δούμε τον Joker του Χοακίν Φίνιξ στον Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον;

στα 10

Μια δήλωση του Ρόμπερτ Πάτινσον στην συνέντευξή του στο Variety, την οποία αναγκάστηκε να αποσύρει, έκανε τα social media να πάρουν φωτιά.

Θα δούμε τον Joker του Χοακίν Φίνιξ στον Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον;

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Ρόμπερτ Πάτινσον πριν λίγες μέρες στο Variety είχε μιλήσει για πολλά, όπως για τις πρώτες του σκέψεις όταν έμαθε πως θα είναι ο νέος ηθοποιός που θα φορέσει στην στολή του Batman, αλλά και για τους haters που δεν τον θέλουν στον ρόλο αυτό. Αλλά αυτό που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στα social media είναι μια δήλωσή του η οποία αναγκάστηκε να διαγραφή από την έντυπη συνέντευξη και έχει να κάνει με τον «Joker» του Τοντ Φίλιπς.

Ο Ραμίν Σετούντε, ο διευθυντής του Variety στη Νέα Υόρκη είπε πως «σε ένα σημείο της συνομιλίας μας ο Πάτινσον κάνει ένα σχόλιο για τον Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος πρωταγωνιστεί το “Joker” (μια ταινία την οποία δεν έχει δει ακόμα), πριν ζητήσει να το αποσύρει. “Σκατά”, λέει, προσθέτοντας πως δεν είναι συνηθισμένος να μιλάει για spoilers.»

Διαβάστε κι αυτό: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι πιο έξυπνος κι απ' ό,τι όμορφος

joker 607

Ο Πάτινσον λέει τότε στον Σετούντε πως «σίγουρα δεν έπρεπε να το πω αυτό. Είμαι συνηθισμένος στις όμορφες art house ταινίες, που μπορείς να τις δεις τρεις φορές και πάλι να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται.» Οι δηλώσεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα πολλούς φαν να εικάζουν πως ίσως ο Τζόκερ του Φίνιξ βρεθεί στην ταινία του Πάτινσον, και αυτό βοηθάει το σχόλιο του Variety πως η δήλωση του Πάτινσον αφορούσε τον χαρακτήρα και όχι ολόκληρη την ταινία του Φίλιπς.

H ταινία «Joker» του Τοντ Φίλιπς κατάφερε να κερδίσει τον Χρυσό Λιοντάρι χτες στο 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις που κέρδισε ποτέ μια ταινία βασισμένη σε κάποιο κόμικ, ενώ ο Πάτινσον θα υπογράψει για τις επόμενες τρεις ταινίες του franchise - την τριλογία που θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ριβς. Αναμένουμε περισσότερα για το πιθανό cross over.

Διαβάστε περισσότερα: