Buzz

Ο Αντι Σέρκις αποκαλύπτει ότι αυτός ο Batman θα είναι «ο πιο σκοτεινός από όλους»

στα 10

Tα γυρίσματα είχαν φτάσει στη μέση, όταν η πανδημία κατέβασε τους διακόπτες στη νέα Γκόθαμ.

Ο Αντι Σέρκις αποκαλύπτει ότι αυτός ο Batman θα είναι «ο πιο σκοτεινός από όλους»

Ολοι περιμένουμε ανυπόμονα αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ματ Ριβς υπογράφει σενάριο (μαζί με τον Μάτσον Τόμλιν) και σκηνοθεσία στην νέα Batman τριλογία, με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στο ρόλο του μασκοφόρου προστάτη της Γκόθαμ Σίτι και η πρώτη ταινία έχει συγκεντρώσει ένα πολλά υποσχόμενο καστ: Ζόι Κράβιτς («Catwoman»), Πολ Ντάνο («Riddler»), Τζέφρι Ράιτ («Διοικητής Γκόρντον»), Κόλιν Φάρελ («Πιγκουίνος»), Τζον Τορτούρο (μεγαλομαφιόζος «Καρμάιν Φαλκόνε»).

Στο ρόλο του «Αλφρεντ Πένιγουορθ», του πιστού μπάτλερ του Μπρους Γουέιν, του ανθρώπου που ουσιαστικά τον μεγάλωσε και ξέρει το μυστικό του, ο Αντι Σέρκις. Κι ότι ο Ματ Ριβς έδωσε στον πρωταγωνιστή του στον «Πλανήτη των Πιθήκων» έναν φαινομενικά δεύτερο ρόλο, πρέπει να μάς υποψιάσει: μάλλον δε θα είναι «δεύτερος».

Διαβάστε περισσότερα: Ετσι θα δείχνει ο Ρόμπερτ Πάτινσον ως νέος Batman στην ταινία του Ματ Ριβς

serkis 607

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σέρκις αποκάλυψε ότι ο Ριβς έχει δώσει πολύ μεγάλη βάση στη σχέση του Μπρους Γουέιν / Batman με τον Αλφρεντ.

«Η ταινία βασίζεται πολύ στη συναισθηματική σχέση των Αλφρεντ και Μπρους. Είναι το επίκεντρο της, στ' αλήθεια. Ο Ματ έχει γράψει ένα εκπληκτικό σενάριο, αυτό μπορώ να σας πω με βεβαιότητα...»

«Θα είναι ένας ακόμα πιο σκοτεινός, ακόμα πιο ωμός, βαρύθυμος Batman. Περισσότερο από ποτέ.»

Τον τρομάζει η σύγκριση με τον Μάικλ Κέιν, ο οποίος είχε το ρόλο του Αλφρεντ στην τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν;

«Ηταν καταπληκτικός! Ο δικός του «Αλφρεντ» είναι μυθικός πια. Δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ, δεν τολμώ ούτε να κάνω σύγκριση. Πρέπει όμως να βρεις τα δικά σου πατήματα. Οπως κι όταν παίζεις εμβληματικούς ρόλους του Σαίξπηρ στο θέατρο, για παράδειγμα. Πρέπει να τους επανεπισκεφτείς, να τους κάνεις δικούς σου, να βρεις τι συνδέει εσένα με τον χαρακτήρα και να βγάλεις το δικό σου προσωπικό στίγμα...»

Ο Σέρκις αποκάλυψε επίσης ότι «βρισκόντουσαν στα μισά του γυρίσματος στο Λονδινο» όταν η πανδημία σταμάτησε τα πάντα. Αγνωστο πότε θα επιστρέψουν.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η Warner μετακίνησε την πρεμιέρα της ταινίας από 1η Οκτωβρίου του 2021 σε 25 Ιουνίου του 2021.

Υπομονή.

Διαβάστε περισσότερα: