Buzz

Και ο Τζον Τορτούρο στο καστ του «The Batman» του Ματ Ριβς

στα 10

Θα πρωταγωνιστήσει ως Καρμάιν Φαλκόνε, αρχηγός της μαφιόζικης οικογένειας του Γκόθαμ.

Και ο Τζον Τορτούρο στο καστ του «The Batman» του Ματ Ριβς

Από ό,τι φαίνεται ο Ματ Ριβς δεν σταματά να εκπλήσσει με τις επιλογές του για το καστ του «The Batman». Ο Ριβς ανακοίνωσε πως ο Τζον Τορτούρο θα παίξει τον αρχηγό της μαφίας του Γκόθαμ, Καρμάιν Φαλκόνε, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες πως ο νέος Batman θα έχει αρκετούς κακούς να αντιμετωπίσει.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί ο Κρίστιαν Μπέιλ εγκρίνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως νέο Batman (και τι τον συμβουλεύει);

Οχι μόνο αυτό, αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η ταινία του Ριβς εμπνεύστηκε το σενάριό της από ένα ακόμη αγαπημένο κόμικ του Batman με τίτλο «The Long Halloween» των Τζεφ Λόεμπ και Τιμ Σέιλ, το οποίο, μάλιστα, εξελίσσεται στις αρχές του Batman ως μασκοφόρου πολέμιου του εγκλήματος. Στο συγκεκριμένο κόμικ ο Σκοτεινός Ιππότης πρέπει να βρει και να σταματήσει έναν δολοφόνο με το όνομα Holiday ο οποίος σκοτώνει ένα θύμα κάθε μήνα.

Ο Ρίβς είχε δηλώσει παλιότερα, «υποτίθεται πως ο Batman είναι ο μεγαλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου και δεν τον έχουμε δει να κάνει κάτι τέτοιο στις προηγούμενες ταινίες. Θα μου άρεσε αυτή η ταινία να είναι εκείνη που θα μας βάλει να εντοπίζουμε εγκληματίες και να προσπαθούμε να λύσουμε ένα μυστήριο, θα επιτρέψει στον χαρακτήρα του να έχει μια ιστορία ώστε να μπορέσει να περάσει από μια τέτοια αλλαγή.» Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο.

Ο Τορτούρο θα συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία με εξαιρετικούς ηθοποιούς όπως η Ζόι Κράβιτς ως Catwoman, ο Πολ Ντέινο ως Riddler, οι Αντι Σέρκις και Κόλιν Φάρελ ως Αλφρεντ και Πιγκουίνος αντίστοιχα, αλλά και ο Τζέφρι Ράιτ ως Επιθεωρητής Γκόρντον και φυσικά ο Ρόμπερτ Πάτινσον ως Batman.

Η ταινία «The Batman» αναμένεται στις αίθουσες στις 25 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε ακόμα:

the batman 607