Buzz

Ο Πολ Ντέινο θα είναι ο Riddler του Μπάτμαν (του Ρόμπερτ Πάτινσον)

στα 10

Συνεχίζοντας τις έξυπνες επιλογές ο Ματ Ριβς βρίσκει τον ένα κακό του νέου Μπάτμαν στο πρόσωπο του για χρόνια ανεκμετάλλευτου - σε κάτι πιο εμπορικό - Πολ Ντέινο.

Ο Πολ Ντέινο θα είναι ο Riddler του Μπάτμαν (του Ρόμπερτ Πάτινσον)

Μετά την Catwoman της Ζόι Κράβιτζ και την αιφνίδια αποχώρηση του Τζόνα Χιλ από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση (για το ρόλο κάποιου κακού), ακόμη ένα όνομα μετατρέπει το «Batman» του Ματ Ριβς σε μια πινακοθήκη από παράξενα πλάσματα - παράξενους ηθοποιούς δηλαδή σε κόντρα ρόλους.

Ο λόγος για τον Πολ Ντέινο που θα υποδυθεί τον άνθρωπο πιο γνωστό ως The Riddler που όλοι προσπαθούμε να ξεχάσουμε από τότε που τον υποδύθηκε ο Τζιμ Κάρεϊ στο «Batman Forever» του 1995 που σκηνοθέτησε ο Τζόελ Σουμάχερ. Ο The Riddler θα είναι μόνο ένας από τους διάσημους κακούς που θα εμφανιστούν στην ταινία, η οποία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2021.

the Riddler

The riddler

Δημιούργημα των Μπιλ Φίνγκερ και Ντικ Σπρανγκ, ο The Riddler (aka Εντουαρντ Νίγκμα ή Ε.Νίγκμα) είναι ο παιχνιδιάρης κακός που βάζει γρίφους στον Μπάτμαν τεστάροντας την ευφυία και την υπομονή του Σκοτεινού Ιππότη. Εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1948 στο No. 140 των Detective Comics και έγινε αμέσως διάσημος, αφήνοντας ως σήμα κατατεθέν στη μυθολογία των κόμικς το ερωτηματικό του - σε οποιαδήποτε μορφή, σχήμα ή χρησιμότητα.

Ακριβώς δηλαδή ο χαρακτήρας στον οποίο ο Πολ Ντέινο μπορεί να μεγαλουργήσει.

Paul Dano

Διαβάστε ακόμη: Θα δούμε τον Joker του Χοακίν Φίνιξ στον Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον;