Buzz

Ετσι θα δείχνει ο Ρόμπερτ Πάτινσον ως νέος Batman στην ταινία του Ματ Ριβς

στα 10

Λίγο από Batman: Year One, λίγο από την σειρά video games Batman: Arkham, λίγο από... Daredevil (;), αλλά όλος Ρόμπερτ Πάτινσον, αυτή είναι η νέα στολή του Batman στη ταινία του Ματ Ριβς.

Ετσι θα δείχνει ο Ρόμπερτ Πάτινσον ως νέος Batman στην ταινία του Ματ Ριβς

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας «The Batman» του Ματ Ριβς έχουν ήδη ξεκινήσει και ο σκηνοθέτης αποφάσισε να μοιραστεί την αγάπη των φανς για την ταινία, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, χαρίζοντάς μας ένα μικρό δωράκι.

Ανέβασε στο λογαριασμό του στο vimeo ένα αρκετά ατμοσφαιρικό βίντεο περίπου ενός μόλις λεπτού, το οποίο δείχνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον να φοράει την στολή του Batman με σκούρο κόκκινο φωτισμό, συνοδευόμενο με μουσική του Μάικλ Τζιακίνο. Η στολή σχεδιάστηκε από την Ζακλίν Ντουράν η οποία έχει κερδίσει δυο φορές το Οσκαρ Ενδυματολογίας, με πρόσφατο εκείνο για τις «Μικρές Κυρίες».


Φυσικά αυτό και μόνο κατάφερε να προκαλέσει ένα μικρό ντελίριο στο ίντερνετ το οποίο έσπευσε να σχολιάσει, αρκετά θετικά μάλιστα, τη νέα στολή του Σκοτεινού Ιππότη. Φυσικά δεν παρέλειψαν και οι αναφορές στον Daredevil, μιας και ο κόκκινος φωτισμός σε συνδυασμό με την μάσκα της στολής θύμιζαν αρκετά τον χαρακτήρα της Marvel, ενώ πολλοί βρήκαν το σήμα της στολής να μοιάζει αρκετά με εκείνα από την σειρά video games Batman: Arkham.

Στην ταινία, πέρα από τον Πάτινσον, πρωταγωνιστούν και οι Ζόι Κράβιτς ως Catwoman, ο Πολ Ντέινο ως Riddler, ο Αντι Σέρκις ως Αλφρεντ, ο Κόλιν Φάρελ ως Πιγκουίνος, o Τζον Τορτούρο ως Καρμάιν Φαλκόνε και ο Τζέφρι Ράιτ ως Επιθεωρητή Γκόρντον. Σύμφωνα πάντως με τον Πάτινσον «αυτός ο Batman θα είναι τρελός και διεστραμμένος» κάτι που μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την ταινία η οποία ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες 25 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν πτοείται από τους haters που δεν τον θέλουν για νέο Batman

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις των φανς για την στολή στo twitter.