Buzz

Επιστρέφει ο Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Superman;

στα 10

Φήμες θέλουν τον ηθοποιό να επιστρέφει στον σύμπαν του DCEU αλλά όχι με τον τρόπο που ίσως περιμένουν οι φανς.

Επιστρέφει ο Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Superman;

Εχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που ο Χένρι Κάβιλ έχει πετάξει την στολή του Superman για να κυνηγήσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του, και να αφήσει πίσω του ένα σύμπαν από υπερήμερες και κολάν. Αλλά από ότι φαίνεται κάποιες πηγές θέλουν τον Καβίλ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Warner για να ξαναπαίξει τον αγαπημένο ήρωα της DC, αλλά όχι για να πρωταγωνιστήσει σε κάποια συνέχεια του «Man of Steel», αλλά για να εμφανίζεται σε κάποιες μελλοντικές ταινίες του DCEU.

Διαβάστε ακόμα: #ReleaseTheAyerCut: Οι φανς θέλουν η Warner να κυκλοφορήσει το director's cut της «Ομάδας Αυτοκτονίας»

superman 607

Το Deadline αναφέρει πως «ο Κάβιλ μπορεί να επιστρέψει στον ρόλο με διάφορους τρόπους αλλά όχι να πρωταγωνιστήσει σε κάποια ταινία.» Ισως σε κάποιο κάμεο σε ταινίες όπως τα «Shazam 2», «Black Adam» ή ακόμα και στο «Aquaman 2». Πάντως ακόμα και με τα reshoots των 30 εκατομμυρίων δολαρίων που η Warner επέτρεψε για το Snyder’s Cut του «Justice League», το Variety έχει επιβεβαιωθεί πως ο Κάβιλ, αλλά ούτε κάποιος άλλος από το καστ, θα επιστρέψει σε κάποια από αυτά. Επίσης σίγουρα δεν θα τον δούμε στις ταινίες «Wonder Woman 1984» και «Suicide Squad 2», αλλά ίσως τον δούμε να κάνει κάποια εμφάνιση στο «The Batman» του Ματ Ριβς;

Από ότι φαίνεται πάντως η Warner ακολουθεί την ίδια τακτική για τον ήρωα όπως η Marvel έκανε με τον Hulk, ο οποίος εμφανίζονταν σε διάφορες ταινίες του MCU αλλά χωρίς να έχει την δική του. Πάντως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμα στα αρχικά τους στα στάδια και ακόμα δεν είναι γνωστό για το εάν και το πότε ο Καβίλ θα ξαναφορέσει την στολή του Superman. Αναμένουμε σύντομα περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: