Buzz

Δεν είναι ψέμα! Επιτέλους θα δούμε το Snyder Cut του «Justice League» στο HBO Max

στα 10

Μετά από χρόνια προσπαθειών τόσο των φανς όσο και του σκηνοθέτη να κυκλοφορήσει το director's cut της ταινίας, η Warner θα πραγματοποιήσει την επιθυμία τους μέσα στο 2021.

Δεν είναι ψέμα! Επιτέλους θα δούμε το Snyder Cut του «Justice League» στο HBO Max

UPDATE 20/11/2020: Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω


Οταν ακούστηκε για πρώτη φορά πίσω το 2017 πως κάπου εκεί έξω υπάρχει το director’s cut του «Justice League», γνωστό κι ως «the Snyder Cut» το οποίο έφτανε μάλιστα σε διάρκεια τις 3μιση ώρες και αποτελούσε το πραγματικό όραμα του Ζακ Σνάιντερ για την ταινία, όλο αυτό έμοιαζε στην αρχή σαν ένας καλοστημένος κινηματογραφικός θρύλος, το Αγιο Δισκοπότηρο της DCEU.

Ολα αυτά ξεκίνησαν όταν ο Σνάιντερ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ταινία μετά και τον θάνατο της κόρης του με τον Τζος Γούιντον να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία για το υπόλοιπο της παραγωγής. Το όνομα του Γούιντον δεν εμφανίστηκε στα credits αποδεικνύοντας πως ο Σνάιντερ είχε τελειώσει ήδη το 80-85% της ταινίας με την διάρκειά της να κρατά περίπου 2 ώρες. Τότε ήταν που άρχισαν να διαρρέουν φήμες πως υπήρχε ένα ακόμα cut της, ένα το οποίο δεν είχαν κοπεί πολλές από πλοκές της ταινίας και αυτό έγινε αμέσως γνωστό ως το «Snyder Cut».

Διαβάστε ακόμα: Πάμε θερινό; Αυτές είναι όλες οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες φέτος το καλοκαίρι!

snyder 607

Το 2018 ο Σνάιντερ επιβεβαίωσε πως αυτό υπήρχε, μάλιστα έδειξε και την μαύρη στολή του Superman, ενώ ο ίδιος ο Aquaman, ο Τζέισον Μομόα, δήλωσε πως είδε το cut και είχε μείνει ενθουσιασμένος. Οι φανς απαιτούσαν την Warner να κυκλοφορήσει την ταινία αυτή στις αίθουσες, πιστεύοντας πως θα είναι αρκετά καλύτερο από την αρχική μέτρια ταινία που κυκλοφόρησε, αλλά η Warner δήλωσε πως δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο. Τελικά, ύστερα από χρόνια επιμονής και προσπάθειας από τους φανς, φαίνεται πως θα δούμε τελικά το «Snyder Cut» του «Justice League», όχι στο σινεμά αλλά κατευθείαν στην τηλεόραση στο HBO Max.

Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο Σνάιντερ κατά την διάρκεια του livestream watch party του «Man of Steel» στο οποίο και παραβρέθηκε ο Χένρι Κάβιλ. H Warner επιβεβαίωσε το νέο λίγη ώρα μετά. Ο Σνάιντερ δήλωσε πως «θέλω να ευχαριστήσω το HBO Max και την Warner Brothers για αυτή την γενναία χειρονομία υποστήριξης των καλλιτεχνών επιτρέποντας τα πραγματοποιήσουν τα πραγματικά τους οράματα. Επίσης, ένας ειδικό ευχαριστώ σε όλους εσάς που βοηθήσατε το κίνημα #ReleasetheSnyderCut έτσι όλο αυτό να γίνει πραγματικότητα.»

Το Snyder Cut του «Justice League» θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2021, αλλά η Warner δεν έδωσε περεταίρω πληροφορίες γύρω από αυτό, ούτε το πόση διάρκεια θα έχει αλλά ούτε με τον τρόπο που θα το παρουσιάσει. Κάποιοι πιστεύουν πως δεν θα το δούμε ως ταινία αλλά με την μορφή μίνι τηλεοπτικής σειράς. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα: O Κόλιν Φάρελ δήλωσε πως ο Πιγκουίνος του θα έχει «λίγες αλλά ζουμερές σκηνές» στο «The Batman»

Φυσικά υπήρχαν και οι αναμενόμενες αντιδράσεις στα social media μετά το άκουσμα του νέου, τόσο από το καστ όσο και από φανς, και όλες ήταν πανηγυρικές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

For those who fought. For those who believed. Thank you. #releasethesnydercut @HBOMax @ZackSnyder

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ray Fisher (@ray8fisher) στις

justice league 607