Buzz

#ReleaseTheAyerCut: Οι φανς θέλουν η Warner να κυκλοφορήσει το director's cut της «Ομάδας Αυτοκτονίας»

στα 10

Τα social media άρχισαν να παίρνουν φωτιά μετά την ανακοίνωση του «Justice League: The Snyder Cut», για την κυκλοφορία του Ayer Cut της ταινίας με αινιγματικά tweets τόσο του σκηνοθέτη όσο και της ίδιας της Warner.

#ReleaseTheAyerCut: Οι φανς θέλουν η Warner να κυκλοφορήσει το director's cut της «Ομάδας Αυτοκτονίας»

To Snyder Cut του «Justice League» είναι πλέον γεγονός και θα κάνει την πρεμιέρα του στο HBO Max κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Αλλά από ότι φαίνεται οι φανς δεν θέλουν η Warner να σταματήσει εκεί, γι΄ αυτό και τώρα αρχίζουν να πιέζουν το στούντιο να κυκλοφορήσει ένα ακόμα director’s cut μιας ταινίας η οποία από ότι φαίνεται αδικήθηκε κι αυτή στην κινηματογραφική της εκδοχή, κι αυτή δεν είναι άλλη από την «Ομάδα Αυτοκτονίας» του Ντέιβιντ Αγιερ.

Με το #ReleaseTheAyerCut να κάνει trend στα social media, σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του «Justice League: The Snyder Cut», οι φανς άρχισαν στην κυριολεξία να βομβαρδίζουν την Warner με ποστς να κυκλοφορήσει το αρχικό cut της «Ομάδας Αυτοκτονίας» στο HBO Max. Σε ένα από αυτά τα ποστ στο twitter η AT&T (εταιρεία η οποία ανήκει στην Warner Media) απάντησε πως «τα πάντα είναι πιθανά, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη μαγεία» μαζί με ένα gif από την ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Η χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από φαντασμαγορική

Από ότι φαίνεται όμως και ο Αγιερ υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία των φανς γράφοντας στον λογαριασμό του στο twitter πως «δεν είναι δική μου απόφαση. Αγαπώ την WB – πάντα ήταν το πιο αγαπημένο μου στούντιο – και σέβομαι και υποστηρίζω τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται το DCEU. Η δική μου εκδοχή της “Ομάδας Αυτοκτονίας” μπορεί να είναι απλά μια φήμη. Και αυτό είναι εντάξει», ακολουθώντας αμέσως μετά με μερικά αινιγματικά tweets με φωτογραφίες και gifs από την ταινία.

Η ταινία του, αν και ήταν επιτυχημένη εμπορικά και κέρδισε το πρώτο Οσκαρ για το DCEU, δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των κριτικών (διαβάστε εδώ την κριτική του Flix), με τον Αγιερ να είχε δηλώσει παλιότερα πως η ταινία του αναγκάστηκε να κοπεί αρκετά στο μοντάζ και αυτό την έκανε να αλλάξει αρκετά από την αυτό που είχε αρχικά φανταστεί. Σε αντίθεση με το «Justice League: The Snyder Cut», η οποία θα κοστίσει περίπου 20-30 εκατομμύρια δολάρια για να φτιαχτεί, λόγω κυρίως των νέων εφέ που πρέπει να προσαρμοστούν στην ταινία, το director’s cut της «Ομάδας Αυτοκτονίας» ήταν ήδη ολοκληρωμένο.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μήπως και αυτή η ταινία βρει την μελλοντική δικαίωση που ίσως πραγματικά της αξίζει. Δείτε παρακάτω τα tweets που ανέβηκαν στο #ReleaseTheAyerCut.

suicide squad 607