Buzz

Ο θάνατος του (κινηματογραφικού) Superman. O Χένρι Κάβιλ αποχωρεί από την DC;

στα 10

Πηγές θέλουν τον Χένρι Κάβιλ να αποχωρεί από το ρόλο του Superman και τα θεμέλια του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC αρχίζουν να κλονίζονται.

Ο θάνατος του (κινηματογραφικού) Superman. O Χένρι Κάβιλ αποχωρεί από την DC;

Απ' ό,τι φαίνεται έρχονται τεράστιες αλλαγές στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, το οποίο ετοιμάζεται να χάσει τον Superman του. Σύμφωνα με πηγές, ο Χένρι Κάβιλ, ο οποίος έχει ενσαρκώσει τον «Ανθρωπο από Ατσάλι» σε τρεις ταινίες, αποχωρεί από τη Warner Bros. Μέχρι στιγμής καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει επισημοποιήσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Ο Κάβιλ πρωτοφόρεσε τη στολή του Superman το 2013 στην ταινία «Man of Steel» και από τότε έχει εμφανιστεί και στο «Batman vs. Superman» το 2016 αλλά και στο περσινό «Justice League». Οι πηγές αναφέρουν πως η Warner προσπαθούσε εδώ και αρκετό καιρό να πείσει τον Κάβιλ να κάνει ένα cameo στο «Shazam!», αλλά οι διαπραγματεύσεις έπεσαν σε κενό, με αποτέλεσμα η Warner να σταματήσει και την όποια μελλοντική συνεργασία μαζί του. Από την άλλη, ο Κάβιλ θα πρωταγωνιστήσει και στην σειρά «The Witcher» του Netflix και το πρόγραμμά του ήδη δείχνει γεμάτο. Αλλες πηγές όμως θέλουν το συμβόλαιο με το Netflix να ήρθε μετά την απόφαση της Warner να διακόψει τις σχέσεις της με τον Κάβιλ.

Διαβάστε ακόμα: Είναι επίσημο. Ο Χοακίν Φίνιξ θα υποδυθεί τον Τζόκερ

henry cavill superman 607

Ολα μοιάζουν σαν ένα μπερδεμένο κουβάρι αυτή τη στιγμή, όπου καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει τη διάθεση να ξετυλίξει. «Υπάρχει μια αναγνώριση πως κάποια πράγματα από τις προηγούμενες ταινίες της DC δεν λειτουργούσαν όπως θα έπρεπε,» λένε πηγές μέσα από το στούντιο, το οποίο αναζητά απεγνωσμένα να βρει το reset κουμπί. Αλλοι λένε πως ο Superman είναι σαν τον Τζέιμς Μποντ και πως θα πρέπει να αλλάζει ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει μετά από κάποιον αριθμό ταινιών. Μάλιστα η επόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Καλ-Ελ αργεί κάμποσα χρόνια, και οι ίδιες πηγές θέλουν την Warner να σκέφτεται τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν για να φορέσει την εμβληματική στολή του.

Φήμες θέλουν επίσης τη Warner να επικεντρώνεται στη δημιουργία μια ταινίας με πρωταγωνίστρια την Supergirl, ως ένα origin story με την ίδια ως έφηβη κοπέλα, το οποίο αυτομάτως ακυρώνει την ύπαρξη του Superman, ο οποίος θα πρέπει να ήταν μωρό εκείνη την περίοδο σύμφωνα με τη μυθολογία της DC.

Από την άλλη όμως η Γκαλ Γκαντότ θα επιστρέψει στο «Wonder Woman 1984», o Τζέισον Μαμόα έρχεται ως «Aquaman» τον Δεκέμβριο και ο Εζρα Μίλερ θα πρωταγωνιστήσει στη δική του ταινία ως Flash, της οποίας τα γυρίσματα αρχίζουν στις αρχές του 2019.

Κι όλα αυτά έρχονται και συγκλίνουν με το δράμα που είχαμε πριν λίγους μήνες με τον Μπεν Αφλεκ και για το αν, τελικά, θα φύγει ή θα μείνει στον ρόλο του Batman. Και χωρίς καμία επισημοποίηση, ακόμη, από τις δυο πλευρές και για αυτή την ιστορία, το μέλλον της DC δείχνει το ίδιο σκοτεινό όσο και οι ταινίες της.

Ετσι αντέδρασε ο Χένρι Κάβιλ στο «θόρυβο» που δημιουργήθηκε μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του:

View this post on Instagram

Today was exciting #Superman

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on

Διαβάστε ακόμα:

superman 607