Buzz

Είναι επίσημο: Ο Χοακίν Φίνιξ θα υποδυθεί τον Τζόκερ

στα 10

Επειτα από ένα σίριαλ φημολογιών, το φιλμ του Τοντ Φίλιπς για την προϊστορία του διαβόητου κακοποιού των κόμικ πήρε το πράσινο φως.

Είναι επίσημο: Ο Χοακίν Φίνιξ θα υποδυθεί τον Τζόκερ

Επειτα από έναν κύκλο φημολογιών που κράτησε μήνες, σχετικά με το αν ο Χοακίν Φίνιξ θα αναλάβει να ερμηνεύσει τον ρόλο του Τζόκερ σε μια ταινία ανεξάρτητη από το καθιερωμένο υπερηρωικό σύμπαν της DC Comics, η Warner Bros έδωσε τελικά το πράσινο φως στο φιλμ, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Τοντ Φίλιπς του «Hangover».

Ο Φίλιπς και ο Σκοτ Σίλβερ υπογράφουν το σενάριο, το οποίο θα αποτελεί το origin story του Τζόκερ και θα ξετυλίγει το παρελθόν του χαρακτήρα και το πώς κατέληξε να μεταμορφωθεί στον διαβόητο κακό και νέμεση του Batman που όλοι γνωρίζουμε.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζάρεντ Λέτο θα αποκτήσει τη δική του ταινία ως Τζόκερ

Joker 607

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μπάτζετ της ταινίας θα κυμαίνεται γύρω στα 55 εκατομμύρια δολάρια, ποσό μάλλον μετριοπαθές για τα δεδομένα της μέσης υπερηρωικής ταινίας. Αυτό, όμως, συμφωνεί με τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα για τις προθέσεις που έχει ο Φίλιπς για την ταινία, που τη θέλουν πιο σκοτεινή και ριψοκίνδυνη, και πιο κοντά σε ένα σκληρό αστυνομικό δράμα παρά σε μια συμβατική κόμικ μεταφορά. Το φιλμ θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’80.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η καριέρα του Τζάρεντ Λέτο ως Τζόκερ έχει τελειώσει: ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον χαρακτήρα τόσο στο σίκουελ του «Suicide Squad» όσο και σε μία ξεχωριστή ταινία αφιερωμένη ολοκληρωτικά στον παρανοϊκό κακοποιό.

Οσο κι αν είμαστε περίεργοι να δούμε τον Φίνιξ στο ρόλο, έχουμε πραγματικά τις αμφιβολίες μας για το αν πραγματικά χρειαζόμαστε τόσες πολλές ακόμα ταινίες για τον Τζόκερ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμη