Buzz

Ο Τζάρεντ Λέτο θα αποκτήσει τη δική του ταινία ως Τζόκερ

στα 10

Παρά το απογοητευτικό «Suicide Squad», η Warner Bros. είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με ξεχωριστές ταινίες για τους βασικούς του χαρακτήρες.

Ο Τζάρεντ Λέτο θα αποκτήσει τη δική του ταινία ως Τζόκερ

Πιστό στην παράδοση των περισσότερων κόμικ διασκευών της DC Comics, και παρά την ευπρόσδεκτη πρωτοτυπία να επικεντρωθεί στους «κακούς» ήρωες, το «Suicide Squad» υπήρξε τουλάχιστον απογοητευτικό για φαν και μη των κόμικ.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι η Warner Bros. έχει εγκαταλείψει την πρόθεσή της να επεκτείνει το κινηματογραφικό σύμπαν των χαρακτήρων της ταινίας. Ετσι, μετά το «Birds of Prey» που ετοιμάζεται ήδη και το οποίο θα επικεντρώνεται στην Harley Quinn της Μάργκο Ρόμπι, ο Τζόκερ του Τζάρεντ Λέτο παίρνει σειρά για να αποκτήσει τη δική του ταινία.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζάρεντ Λέτο θα φορέσει τη ρόμπα του Χιου Χέφνερ - και άλλες τρέλες

Jared Leto 607

Ο Λέτο θα κρατά επίσης ρόλο executive producer στην ταινία, η οποία δεν έχει ακόμα τίτλο, ενώ τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν για την πλοκή της, αλλά ούτε και για το ποιος θα αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Η ταινία του Λέτο θα είναι ανεξάρτητη από το επίσης αφιερωμένο στον Τζόκερ origin film του Τοντ Φίλιπς που ετοιμάζει το ίδιο στούντιο, και το οποίο θα διαθέτει διαφορετικό πρωταγωνιστή (κάτι θα έχετε ακούσει για τις φήμες που θέλουν τον Χοακίν Φίνιξ να αναλαμβάνει το ρόλο σε αυτό, αλλά και για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον... Τόμι Γουιζό) και θα εξερευνά το παρελθόν του χαρακτήρα.

Ολα αυτά μας ακούγονται μάλλον υπερβολικά σε ένα ήδη κορεσμένο πρόγραμμα επερχόμενων υπερηρωικών ταινιών, αλλά ποιοι είμαστε εμείς για να βάλουμε φρένο στα φιλόδοξα σχέδια της Warner.

Διαβάστε ακόμη