Buzz

H Warner Bros. θέλει τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να πρωταγωνιστήσει στην origin ταινία του Τζόκερ

στα 10

Υπάρχει λόγος που η Warner προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κλείσει τον Μάρτιν Σκορσέζε ως παραγωγό στην ταινία του Τζόκερ. Και αυτός ο λόγος ακούει στο όνομα Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

H Warner Bros. θέλει τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να πρωταγωνιστήσει στην origin ταινία του Τζόκερ

Σίγουρα τα νέα του ότι η Warner Bros. θέλει να γυρίσει ένα spin off για το origin του Τζόκερ με την σκηνοθετική υπογραφή του Τοντ Φίλιπς και τον Μάρτιν Σκορσέζε στην παραγωγή, είναι ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ που έχουμε ακούσει να προέρχονται από το ανεξάντλητο σύμπαν της DC. Και μπορεί το όνομα του Μάρτιν Σκορσέζε από μόνο του να δίνει στην ταινία ένα άλλο στάτους, στους δρόμους του Γκόθαμ ακούγεται πως ο λόγος που η WB τον θέλει να αναλάβει κάτι τέτοιο είναι επειδή ελπίζει πως θα τραβήξει έτσι ένα πολύ μεγάλο όνομα για τον ρόλο του Τζόκερ.

Φήμες θέλουν το στούντιο με αυτή του την κίνηση να προσπαθεί να προσεγγίσει έτσι τον Λεόναρντο ΝτιΚάπριο να παίξει τον ρόλο ένος από τους πιο διάσημους κακούς του Μπάτμαν. Φυσικά ακόμα δεν έχει γίνει καμία πρόταση στον ίδιο τον ΝτιΚάπριο ούτε υπάρχουν κάποιες διαπραγματεύσεις με το ίδιο για να παίξει τον ρόλο. Ολα αυτά ακούγονται από διάφορες πηγές πως το στούντιο θέλει τον ηθοποιό για τον ρόλο του Τζόκερ και γι’ αυτό κάνει τα πάντα να φέρει τον Σκορσέζε στην παραγωγή. Αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά spin off ταινίες και η Warner θέλει να την κάνει όσο πιο σωστά γίνεται, δημιουργώντας έτσι μια οσκαρική προδιαγραφών παραγωγή.

Διαβάστε ακόμα: H Νέα Υόρκη του Μάρτιν Σκορσέζε

joker

Ακόμα κι αν ο Σκορσέζε πει το ναι (μέχρι στιγμής ούτε ο ίδιος ο Σκορσέζε έχει υπογράψει για την παραγωγή της ταινίας), ο ίδιος ο ΝτιΚάπριο δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα δεχτεί να παίξει ένα χαρακτήρα από κόμικ. Τον τελευταίο καιρό ο ίδιος έχει γίνει αρκετά επιλεκτικός με τους ρόλους του και παίζει σε ταινίες που έχουν πίσω τους μεγάλα ονόματα σκηνοθετών. Βέβαια, από την άλλη, πολλοί είναι εκείνοι που δεν ξέρουν κατά πόσο ο 43χρονος ηθοποιός θα είναι σε θέση να παίξει τον νεαρό Τζόκερ, μιας και οι πρώτες βλέψεις για τον ρόλο επικεντρώνονταν σε νεαρότερους ηθοποιούς.

Πολλοί δεν είναι και ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη. Ανάμεσα σε άλλα ακούγεται και πως ο Τζάρεντ Λέτο, ο οποίος έχει παίξει τον Τζόκερ στο «Suicide Squad», έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του στο στούντιο για την ιδέα που έχουν να παίξουν τον ρόλο Τζόκερ διαφορετικοί ηθοποιοί αντί για μόνο ένας.

Αλλά για την ώρα όλο αυτό, όσο κι αν ακούγεται τέλειο, παραμένει κάτι σαν ένα (άπιαστο) όνειρο. Αλλά στο Χόλιγουντ πολλά από αυτά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, κι εμείς ελπίζουμε σύντομα τον ΝτιΚάπριο να έχει ακολουθήσει τα χνάρια των Τζακ Νίκολσον και Χιθ Λέτζερ και να παίξει ένας ίσως από τους πιο εικονικούς κακούς στην ιστορία των κόμικς.

Διαβάστε ακόμα: