Buzz

Ποιος περίμενε ότι θα δούμε τον επόμενο Σκορσέζε, το «The Irishman», στο Netflix

στα 10

Η ταινία που θα ξαναφέρει κοντά τον Μάρτιν Σκορσέζε και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, το «The Irishman», παίρνει μπροστά χάρη στο Netflix.

Ποιος περίμενε ότι θα δούμε τον επόμενο Σκορσέζε, το «The Irishman», στο Netflix

Ηταν 2012 όταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είχε επιβεβαιώσει ξανά τη συνεργασία του με τον Μάρτιν Σκορσέζε (πρώτη τους μετά το «Casino») και τον Αλ Πατσίνο στην κινηματογραφική μεταφορά του best-seller «I Heard You Paint Houses» του Τσαρλς Μπραντ που αφηγείται την αληθινή ιστορία «του Φρανκ Σίραν, διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους ενός από τα αμερικανικά συνδικάτα στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα και ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ο άνθρωπος που τον σκότωσε.» Τότε, ο Ντε Νίρο είχε αστειευτεί λέγοντας στη Guardian: «Η ταινία που θα πρέπει να γίνει γρήγορα, αφού φοβάμαι ότι δεν θα είμαστε για πολύ καιρό εδώ».

Διαβάστε ακόμη: Το «The Irishman» του Σκορσέζε με Ντε Νίρο - Πατσίνο - Πέσι γίνεται πραγματικότητα

De Niro, Scorsese, Pacino 607 Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μάρτιν Σκορσέζε, Λάιζα Μινέλι και Αλ Πατσίνο το 1981

Ομως ο ίδιος ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μοιάζει να κάνει ό,τι μπορεί για να στηθεί η ταινία, μάλιστα στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών παρουσίασε αυτοπροσώπως το project και συγκέντρωσε 50 εκ. δολάρια (το μισό από το απαιτούμενο budget), από διεθνείς αγοραστές και διανομείς. Κι αν ο Μάρτιν Σκορσέζε νιώθει ολοκληρωμένος ως σκηνοθέτης και άνθρωπος μετά το «Silence», τώρα φαίνεται ότι η επόμενη ταινία του έχει το πράσινο φως για να ξεκινήσει προετοιμασία. Οπως δημοσίευσε το Indiewire και επιβεβαίωσε το Variety, παραγωγός του «The Irishman» θα είναι το Netflix. Η εταιρεία θα χρηματοδοτήσει την ταινία και, φυσικά, μετά ίσως από κάποια περιορισμένη κινηματογραφική διανομή (ώστε να θεωρηθεί έγκυρη και για την τότε σεζόν των βραβείων), θα την προβάλλει, ταυτόχρονα σ' όλον τον κόσμο, από την πλατφόρμα της. Ούτε το Neflix, ούτε η Paramount με την οποία παραδοσιακά συνεργάζεται ο Σκορσέζε έχουν κάνει ακόμα επίσημες δηλώσεις, ωστόσο οι φήμες θέλουν το Netflix να προσφέρει στον Σκορσέζε τα δυο πράγματα στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί: απόλυτη ελευθερία στο μοντάζ αλλά και στην τελική διάρκεια της ταινίας!

Διαβάστε ακόμη: