Buzz

Το πρότζεκτ «Joker» θα έχει την υπογραφή του Μάρτιν Σκορσέζε!

στα 10

Παίρνει το πράσινο φως η ταινία για τη ζωή του αιώνιου εχθρού του Μπάτμαν. Το «Τζόκερ» θα σκηνοθετήσει ο Τοντ Φίλιπς, σε παραγωγή Μάρτιν Σκορσέζε.

Το πρότζεκτ «Joker» θα έχει την υπογραφή του Μάρτιν Σκορσέζε!

Ανεξάντλητο το κινηματογραφικό σύμπαν του Batman, όμως αυτό το πρότζεκτ τράβηξε την προσοχή μας. Μία νέα ταινία από το στούντιο της Warner Bros θα βουτήξει στο σκοτεινό κόσμο των DC κόμικς για να φωτίσει έναν αντιήρωα. Ενα γοητευτικό «κακό». Η ιστορία του «Τζόκερ», ενός από τους πιο ανατριχιαστικούς εχθρούς του Μπάτμαν, θα έχει την τιμητική της, με σκηνοθέτη τον Τοντ Φίλιπς.

Δεν είναι όμως αυτό το ενδιαφέρον νέο. Αλλά ότι στην παραγωγή θα βρίσκεται ο Μάρτιν Σκορσέζε, καθώς το όλο πρότζεκτ θέλει να έχει το ύφος των ταινιών του - να γυριστεί μία ταινία βρώμικη, βίαιη, σκοτεινή.

Διαβάστε ακόμα: Θα γίνει σαν reunion των «Καλών Παιδιών»: ο Τζο Πέσι συμφώνησε για το «Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε

joker 607

Σε αυτό καλείται να βοηθήσει κι ο σεναριογράφος Σκοτ Σίλβερ, ο οποίος έχει γράψει σενάρια όπως τα «8 Mile» και «The Fighter».

Κι όχι. Ο Τζάρετ Λίτο δε θα ενσαρκώσει τον ήρωα σε αυτή την εκδοχή του (παρόλο που το κάνει στο «Suicide Squad» και στο σίκουελ «Gotham City Sirens»). Σύμφωνα με τους παραγωγούς της Warner Bros, ο Σκορσέζε αναζητά κάποιον νεότερο ηθοποιό, ο οποίος θα πιάσει τον ήρωα από την αρχή της ιστορίας του.

Χαζέψτε κι αυτό: H Νέα Υόρκη του Μάρτιν Σκορσέζε

«Η πρόθεση είναι να γυριστεί μία ταινία με βρώμικα χέρια, σε κακόφημους δρόμους. Θέλουμε η Γκόθαμ Σίτι να θυμίζει το σύμπαν των 70ς ταινιών του Σκορσέζε, ο «Τζόκερ» να ακολουθεί τα ίχνη του «Ταξιτζή»...» ανακοινώνει το στούντιο.

Μεγάλες δηλώσεις που προκαλούν μεγάλες προσδοκίες. Ειδικά για το κάστινγκ, γιατί ποιος μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια του Τζόκερ του Τζακ Νίκολσον το 1989 στο «Batman» του Τιμ Μπάρτον και του Τζόκερ του Χιθ Λέτζερ το 2008 στο «The Dark Knight» του Κρίστοφερ Νόλαν;

Μάς απαντά με χιούμορ ένας φίλος στο twitter:

Joker tweet 607

Διαβάστε ακόμα: