Buzz

Ο Τζάρεντ Λέτο σκηνοθετεί μια ταινία για την υπόθεση απαγωγής της Πάτι Χιρστ

στα 10

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός αφήνει το κοστούμι και το βαρύ μακιγιάζ του Τζόκερ, και περνά πίσω από τις κάμερες για να πραγματοποιήσει το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Ο Τζάρεντ Λέτο σκηνοθετεί μια ταινία για την υπόθεση απαγωγής της Πάτι Χιρστ

Από το τραγούδι στην υποκριτική και στα Οσκαρ, κι από εκεί στη σκηνοθεσία. Οχι κι άσχημα για τον Τζάρεντ Λέτο, ο οποίος θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τις κακές κριτικές και την όχι και τόσο θερμή υποδοχή του κοινού απέναντι στο «Suicide Squad», όπου υποδύθηκε τον Τζόκερ, παίρνοντας αυτή τη φορά θέση πίσω από τις κάμερες.

Ο Αμερικανός ηθοποιός έχει ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός στη σκηνοθεσία με μερικά (μικρού μήκους, κυρίως) ντοκιμαντέρ, βιντεοκλίπ και διαφημιστικά (τα οποία υπογράφει με το εξωφρενικό ψευδώνυμο Μπαρτόλομιου Κάμπινς!), όμως αυτή θα είναι η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα σε μεγάλου μήκους ταινία μυθοπλασίας. Και πρέπει να ομολογήσουμε ότι διάλεξε ένα αρκετά ιντριγκαδόρικο θέμα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζάρεντ Λέτο θα παίξει τον Αντι Γουόρχολ. Γιατί όχι;

Jared Leto 607

Η ταινία θα φέρει τον τίτλο «77» και θα περιστρέφεται γύρω από τη διαβόητη υπόθεση απαγωγής της Πάτι Χιρστ, ενώ θα επικεντρώνεται κυρίως στις προσπάθειες διάσωσης της 19χρονης τότε κληρονόμου και εγγονής του Αμερικανού μεγαλοεκδότη Γουίλιαμ Ράντολφ Χιρστ. Η υπόθεση θα εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες του 1974 και θα αφηγείται την ιστορία δύο αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τη δολοφονία ενός συναδέλφου τους, κάτι που αναπόφευκτα θα τους φέρει αντιμέτωπους με τη διαφθορά και επικίνδυνες συνωμοσίες στους κόλπους της αστυνομίας.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον και ελπιδοφόρο είναι το γεγονός ότι την πρώτη εκδοχή του σεναρίου υπογράφει ο νουάρ συγγραφέας Τζέιμς Ελροϊ («Η Μαύρη Ντάλια», «Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό»), ενώ την περαιτέρω εξέλιξή του ανέλαβε ο Ντέιβιντ Μάθιους, με προϋπηρεσία στα τηλεοπτικά «Narcos» και «Boardwalk Empire».

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ο Λέτο θα κρατήσει και κάποιο ρόλο στην ταινία για τον εαυτό του, ή πώς θα καταφέρει να συνδυάσει τα σκηνοθετικά του καθήκοντα με τις υποχρεώσεις του ως ηθοποιού σε ταινίες όπως το σίκουελ του «Blade Runner» και το φημολογούμενο biopic όπου θα υποδυθεί τον Αντι Γουόρχολ, αλλά είμαστε αισιόδοξοι.

Διαβάστε ακόμη