Buzz

Ο Μπεν Αφλεκ ίσως αποχωρήσει από τον ρόλο του «Batman» μετά το «Justice League»

στα 10

Σε ένα σίριαλ που δεν θέλει να μπει κάποιο τέλος, το μέλλον του Μπεν Αφλεκ ως «Batman» μοιάζει αβέβαιο.

Ο Μπεν Αφλεκ ίσως αποχωρήσει από τον ρόλο του «Batman» μετά το «Justice League»

Κι εκεί που νομίζαμε πως το σήριαλ του καινούργιου «Batman» είχε τελειώσει, έρχεται να προστεθεί κι άλλο ένα επεισόδιο στην σειρά, που πλέον έχει πάρει διαστάσεις τελενοβέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter, ο Μπεν Αφλεκ μάλλον θα σταματήσει να είναι ο Σκοτεινός Ιππότης μετά το «Justice League» μιας και η Warner Bros. έχει σκοπό τον αποσύρει από τα καθήκοντά του αμέσως μετά την προώθηση της ταινίας. Κι όλα αυτά έρχονται λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του ίδιου του Αφλεκ από την σκηνοθεσία της τριλογίας του «Batman» και τον Ματ Ριβς να αναλαμβάνει τα ηνία, αλλά και την απόρριψη του σεναρίου που είχε γράψει ο Αφλεκ για την ταινία, με τον Ριβς να έχει αναθέσει να το ξαναγράψουν από την αρχή.

Διαβάστε ακόμα: Θα παίξει τελικά ο Τζος Γκαντ τον Πιγκουίνο στον νέο «Μπάτμαν»;

ben affleck batman

Κι όλα αυτά μοιάζουν να έρχονται σε αντίθεση την ώρα που ο Τόμπι Εμεριχ, πρόεδρος του στούντιο της Warner Bros. είπε πως «ο Μπεν είναι ο ‘Batman’ μας. Τον λατρεύουμε ως Batman. Θέλουμε να τον κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε» και με τον Ριβς να λέει πως θα ήθελε τον Αφλεκ και στις τρεις ταινίες του «Batman».

Ομως, ο Αφλεκ φαίνεται να είναι ήδη δυσαρεστημένος, αλλά και κουρασμένος, με όλα όσα έχουν συμβεί, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για την ηλικία του ίδιου του Αφλεκ καθώς λένε πως αν μείνει θα είναι 50 χρόνων όταν πια κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία του «Batman» στις αίθουσες, κάνοντάς το δύσκολο να συνεχίσει και στις επόμενες δυο ταινίες.

Αν κι όλα αυτά ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε από την Warner αλλά ούτε από αντιπροσώπους του ίδιου του Αφλεκ, πολλοί πιστεύουν πως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά και στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον έχουν δίκιο.

Διαβάστε περισσότερα: