Buzz

Ο Ματ Ριβς θα είναι αυτός που ίσως σκηνοθετήσει το νέο «Batman»

στα 10

Ο σκηνοθέτης των «Cloverfield» και του επερχόμενου «War for the Planet of the Apes» είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Μπεν Άφλεκ.

Ο Ματ Ριβς θα είναι αυτός που ίσως σκηνοθετήσει το νέο «Batman»

Μπορεί το σήριαλ για την σκηνοθεσία του «The Batman» να έληξε κάπως άδοξα για τον Μπεν Άφλεκ, η ταινία όμως φαίνεται πως βρήκε τον νέο της σκηνοθέτη. Ο Ματ Ριβς, σκηνοθέτης των «Cloverfield» και του επερχόμενου «War for the Planet of the Apes», είναι ο επικρατέστερος σκηνοθέτης και φαίνεται πως έχει δεσμευτεί να σκηνοθετήσει την νέα ταινία του «Μπάτμαν» αν και, όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, δεν έχει κλειστεί ακόμα κάποια συμφωνία. Άλλοι υποψήφιοι σκηνοθέτες είναι και ο Ρίντλεϊ Σκοτ και ο Φέντε Αλβάρεζ του «Don’t Breathe».

Διαβάστε ακόμα: O Μπάτμαν του Μπεν Αφλεκ έχει τίτλο και θα λέγεται «The Batman»

batman

Ο Άφλεκ μπορεί να μην σκηνοθετήσει την ταινία αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο στα γυρίσματά της, μιας και παραμένει ακόμα πρωταγωνιστής, σεναριογράφος και παραγωγός της. Από την άλλη ο Ριβς έχει αντικαταστήσει κι άλλους σκηνοθέτες κατά την διάρκεια της καριέρας του οι οποίοι αποφάσισαν να φύγουν από τις ταινίες τις οποίες είχαν αναλάβει, όπως τον Ρούπερτ Γουάιατ στο «Dawn of the Planet of the Apes».

Τα γυρίσματα του νέου «Batman» ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν κάπου μέσα στον Μάιο, αλλά αποφασίστηκε να καθυστερήσουν λίγο για να δώσουν στον Άφλεκ χρόνο να ξεκουραστεί μετά από ένα αρκετά πολυάσχολο 2016. Αλλά με το πόσο γρήγορα κατάφερε να βρεθεί καινούργιος σκηνοθέτης ίσως τα δούμε να ξεκινούν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα:

Tags: batman