Buzz

«War for the Planet of the Apes»: το πρώτο trailer είναι εδώ!

στα 10

Mετά το μινιμαλιστικό, πανέξυπνο teaser, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το πολύαναμενόμενο «War for the Planet of the Apes», που θα κάνει την πρεμιέρα του στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου του 2017. Απολαύστε το...

«War for the Planet of the Apes»: το πρώτο trailer είναι εδώ!

Ο Σίζαρ και οι Πίθηκοι θα αντιμετωπίσουν ξανά τους ανθρώπους και τις στρατιές του αδίστακτου Συνταγματάρχη. Οταν οι Πίθηκοι αποδεκατιστούν, ο Σίζαρ πρέπει να ανακαλύψει τα πιο σκοτεινά του ένστικτα για να πάρει εκδίκηση για το υπό εξαφάνιση είδος του. Οι δύο αντίπαλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μία επική αναμέτρηση που θα καθορίσει το μέλλον και των ανθρώπων και των αγριμιών...

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το πολύαναμενόμενο «War for the Planet of the Apes», που θα κάνει την πρεμιέρα του στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου του 2017.

Δείτε και το teaser: War for the Planet of the Apes: Oυάου!

War for the Planet of the Apes 607

Ακούστε το Σίζαρ πώς προειδοποιεί ότι ήρθε το τέλος της ανθρωπότητας, καθώς δεν άκουσε κανείς τις προειδοποιήσεις του, αλλά και την απάντηση του Συνταγματάρχη.

«Αν χάσουμε, ο πλανήτης μας θα γίνει ένας Πλανήτης Πιθήκων».

Διαβάστε κι αυτό: Από τον «Κινγκ Κονγκ» στον «Πλανήτη των Πιθήκων»: πώς το Χόλιγουντ αντικατέστησε τους ηθοποιούς με τα κομπιούτερ!

.

Διαβάστε περισσότερα: