Buzz

O Τζορτζ Κλούνεϊ ζητάει συγγνώμη για τις... ρώγες του Μπάτμαν!

στα 10

O Τζορτζ Κλούνεϊ ζήτησε και πάλι συγγνώμη για το «Batman & Robin», αναφέρθηκε στις ρώγες του Σκοτεινού Ιππότη, αναγκάζοντας με τη σειρά του και τον Τζόελ Σουμάχερ να πάρει (ξανά) θέση στο ζήτημα...

O Τζορτζ Κλούνεϊ ζητάει συγγνώμη για τις... ρώγες του Μπάτμαν!

O Τζορτζ Κλούνεϊ είναι σίγουρος πως υπήρξε για χρόνια ανεπιθύμητος στα Comic-Con του κόσμου εξαιτίας του «Batman & Robin» και επιστρέφοντας σε αυτό της Νέας Υόρκης για το λανσάρισμα του «Tomorrowland» του Μπραντ Μπερντ μίλησε ξανά για την εμπειρία...

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Κρις Χάρντγουικ που ήταν ο οικοδεσπότης του πάνελ, έδωσε συγχαρητήρια στον Κλούνεϊ για το cosplay του Μπρους Γουέιν - υποννοώντας σαφώς το πόσο γελοία ήταν η εμφάνισή του στην ταινία του Τζόελ Σουμάχερ.

«Νομίζω ότι από τον Μπάτμαν και μετά δεν ήμουν δεκτός στο Comic Con. Μπορεί να μην το λέτε δυνατά αλλά το λέτε. Βλέπω σε όλους την έκφραση... Γνώρισα τον Ανταμ Γουεστ (σ.σ. ο ηθοποιός που έπαιξε πρώτος τον Μπάτμαν στην τηλεοπτική σειρά του '60) και στο μυαλό μου τριγύριζε η σκέψη να του ζητήσω συγγνώμη. Συγγνώμη για τις ρώγες στο κοστούμι. Freeze, Freeze! Απολογούμαι για αυτό.»

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αφήνει τους γάμους και πάει στην «Tomorrowland»

Tomorrowland Comic Con NY 607 To πάνελ του «Tomorrowland» στο Comic Con της Νέας Υόρκης

Φυσικά αυτήν δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κλούνεϊ εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για το πρότζεκτ που τον εκτόπισε για πάντα από τις υπερηρωικές ταινίες, αλλά σε απάντησή του ο σκηνοθέτης του «Batman & Robin», Τζόελ Σουμάχερ που βρέθηκε στο Hamptons Film Festival για να βραβευθεί με ένα τιμητικό βραβείο σκηνοθεσίας σχολίασε και αυτός το θέμα με τις... ρώγες: «Νομίζω ότι θα το γράψουν πάνω στον τάφο μου. Ετσι θα με θυμούνται όλοι όταν πεθάνω».

Σε μια μικρή συνέντευξη γύρω από τον Μπάτμαν, ο Σουμάχερ δήλωσε και τα εξής:

Για το ότι οι δικές του ταινίες δεν είναι τόσο σκοτεινές όσο του Κρίστοφερ Νόλαν / Δεν μπορούσα να πάω στο σκοτάδι. Εξαιτίας του "Batman Returns", οι οικογένειες είχαν διαμαρτυρηθεί ότι η ταινία ήταν πολύ ενήλικη, το οποίο δεν αποτελεί καμία κριτική για τον Τιμ Μπάρτον. Οταν μου πρόσφεραν το πρότζεκτ, πήγα στον Τιμ και του είπα: "Είναι το δικό σου franchise και θέλουν να το αναλάβω εγώ. Δεν θα το κάνω, αν δεν το επιθυμείς". Μου είπε: "Πάρτο, σε παρακαλώ! Δεν μπορώ να κάνω ακόμη μια ταινία". Αν και το "Batman Forever" είναι μια πολύ σέξι ταινία, ήταν μια ταινία για όλη την οικογένεια.»

Για τις ρώγες στο κοστούμι του Μπάτμαν / «Οταν μου το είπαν τους είπα ότι προφανώς αστειεύονται. Νομίζω ότι θα το γράψουν πάνω στον τάφο μου. Ετσι θα με θυμούνται όλοι όταν πεθάνω».

Για την επιλογή του Τζορτζ Κλούνεϊ / «Δεν ήταν δική μου ιδέα. Ο Βαλ Κίλμερ αποχώρησε την τελευταία στιγμή για να γυρίσει το "Νησί του Δόκτορος Μορό". Ο Τζορτζ έκανε μια αξιοπρεπή προσπάθεια. Εγώ ήμουν το πρόβλημα με το "Batman & Robin". Δεν είχα κάνει ποτέ σίκουελ καμίας δικής μου ταινίας και τα σίκουελ γίνονται μόνο για ένα λόγο: για να βγάλεις περισσότερα λεφτά και να πουλήσεις περισσότερα παιχνίδια. Εκανα τη δουλειά μου. Αλλά δεν ταίριαζα για να το κάνω. Μετά την επιτυχία του "Batman Forever" ήθελαν άμεσα ένα σίκουελ, και είπα ναι. Δεν υπάρχει κανένας άλλος για να κατηγορήσεις. Θα μπορούσα να πω όχι. Απλά ελπίζω πως κάθε φορά που θα διαβάσω μια λίστα με τις χειρότερες ταινίες που έγιναν ποτέ, να μην είμαστε μέσα. Δεν έκανα καλή δουλειά. Ο Τζορτζ έκανε. Ο Κρις Ο' Ντόνελ έκανε. Η Ούμα Θέρμαν είναι υπέροχη. Ο Αρνολντ είναι ο Αρνολντ.»

Για τον Μπεν Αφλεκ ως επόμενο Σκοτεινό Ιππότη / «Νομίζω πως πολλοί άνθρωποι έχουν υποτιμήσει τον Μπεν. Νομίζω πως ήδη έχουν αποδειχθεί ανόητοι και πως θα είναι υπέροχος.»

Διαβάστε ακόμη: