Buzz

Batman θα σε χρειαζόμαστε πάντα: το Bat-Signal ανάβει για να τιμήσει τον Ανταμ Γουέστ

στα 10

Το Χόλιγουντ τίμησε χθες βράδυ τον Ανταμ Γουέστ, με τον καλύτερο τρόπο: το bat-signal άναψε πάνω στο Δημαρχείο του Λος Αντζελες, ως ένα τελευταίο κάλεσμα, μία τελευταία υπόκλιση στον εμβληματικό Batman.

Batman θα σε χρειαζόμαστε πάντα: το Bat-Signal ανάβει για να τιμήσει τον Ανταμ Γουέστ

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, χάσαμε τον (τηλεοπτικό) μας Batman. Ο ο Ανταμ Γουέστ, ο ηθοποιός που ταυτίστηκε στη μικρή οθόνη με το μασκοφορεμένο πρόσωπο του Ανθρώπου-Νυχτερίδα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών.

Διαβάστε αναλυτικά: Same Bat-time! Same Bat-channel! Πέθανε ο τηλεοπτικός Batman, Ανταμ Γουέστ

bat signal 607 1

Χθες Πέμπτη, η Πόλη του Λος Αντζελες τίμησε τον Γουέστ με τον πιο ταιριαστό τρόπο: το bat signal άναψε στην πρόσοψη του Δημαρχείου σε μία επίσημη τελετή στην οποία ο Δήμαρχος Εικ Γκαρσέτι απηύθυνε έναν τελευταίαο χαιρετισμό:

«Ολοι μας έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες μπροστά από την τηλεόρασή μας, την ίδια bat-ώρα, στο ίδιο bat-κανάλι. Ο Ανταμ Γουέστ μάς έμαθε πολλά, πάνω από όλα ότι όλοι διαθέτουμε μία μεγάλη χρυσή καρδιά. Δεν θα υπάρξει κανένας άλλος Batman όπως αυτός του Ανταμ Γουέστ. Δε θα ξαναυπάρξει άλλος Ανταμ Γουέστ...»

Δείτε κι αυτό: Δείτε μέσα σε 3 λεπτά τα 70 χρόνια εξέλιξης του Batman

bat signal 607 3

bat signal 607 2

Σε αυτό το σημείο του λόγου του άναψε ο κίτρινος προβολέας με το σήμα της νυχτερίδας, ενώ σε δεύτερο χρόνο φώτισε και μια επιγραφή: «Η Πόλη του Λος Αντζελες Τιμά τον Ανταμ Γουέστ 1928-2017».

Η ατμόσφαιρα πάντως δεν ήταν ούτε θλιμμένη, ούτε πένθιμη. Ο κόσμος, πολλοί ντυμένοι με κουστούμια από το σύμπαν του Batman, ήταν εκεί για να γιορτάσει, να τιμήσει τον θρύλο που ο Γουέστ αφήνει πίσω του. Σε δημόσια έκθεση μπορούσε να δει κανείς το κόκκινο τηλέφωνο (σαν αυτό του σκηνικού που απαντούσε ο Αστυνόμος Γκόρντον της Γκόθαμ Σίτι) όπως επίσης και δύο ρέπλικες του Batmobile ήταν παρκαρισμένες στο χώρο.

bat signal 607 4

Το πλήθος δε κάποια στιγμή ξέσπασε σε τραγούδι: τη μουσική των τίτλων της σειράς.

Παρόντες στην τελετή, η σύζυγος και τα παιδιά του Γουέστ, αλλά και το τηλεοπτικό του sidekick, Μπερτ Γουάρντ.

Ανταμ Γουέστ, εις το επανιδείν. Same Bat-time, Same Bat-Channel!

Adam West GIF 1

Adam West GIF 2

Διαβάστε περισσότερα: