Buzz

Ο Χένρι Καβίλ αναγνωρίζει τα λάθη που έγιναν στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC

στα 10

Ο Χένρι Καβίλ, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, παραδέχεται αυτό που όλοι μας γνωρίζαμε: το κινηματογραφικό σύμπαν της DC δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε.

Ο Χένρι Καβίλ αναγνωρίζει τα λάθη που έγιναν στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το κινηματογραφικό σύμπαν της DC πασχίζει να ορθοποδήσει, σε σχέση πάντα με εκείνο της Marvel το οποίο αποτελεί και το βασικό του αντίπαλο, καθώς αδυνατεί να βρει το δικό του χαρακτήρα. Σχεδόν όλες οι ταινίες του, με εξαίρεση το υπέροχο «Wonder Woman», ποτέ δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τα καλύτερα σχόλια τόσο από το κοινό αλλά και από τους ίδιους τους κριτικούς. Με το καστ και τους σκηνοθέτες των ταινιών να προσπαθούν κάθε φορά να πείσουν τους φανς ότι την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι καλύτερα, πολλοί είναι εκείνοι που ευελπιστούν πως η επιτυχία της «Wonder Woman» είναι μόνο η αρχή, και πως το «Justice League» θα τους δικαιώσει.

Διαβάστε ακόμα: Φωτογραφία του Χένρι Καβίλ ως Superman φορώντας την εμβληματική στολή του Κρίστοφερ Ριβ

henry cavill

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο ίδιος ο Superman Χένρι Καβίλ, αναγνώρισε τα λάθη του παρελθόντος αλλά πιστεύει πως τα πράγματα ήδη αρχίζουν να δείχνουν καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα είπε πως: «ακόμη κι αν η Marvel δεν βρισκόταν στο προσκήνιο, εμείς πάλι θα είχαμε πρόβλημα. [Η WB και η DC Comics] είχαν ένα στυλ στο μυαλό τους που ήθελαν να ακολουθήσουν, μια προσπάθεια να διαφοροποιηθούν και να δουν τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, κάτι που δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε. Ναι, οι ταινίες έβγαλαν λεφτά, αλλά δεν είχαν ποτέ την αποδοχή των κριτικών».

Ο Καβίλ αποφεύγει να σχολιάσει στην συνέντευξή του τι εννοεί με την «διαφορετική οπτική γωνία», αν και όλοι καταλαβαίνουμε πως εννοεί την σκοτεινή, πιο σοβαρή, ατμόσφαιρα που άρχισε να προωθεί ο Ζακ Σνάιντερ. Συνεχίζει όμως λέγοντας πως «πιστεύω πως τα σωστά λάθη έχουν ήδη γίνει, και δεν έχουμε υποστεί σοβαρές ζημιές, και πως μπορούμε πια να αρχίσουμε να λέμε τις ιστορίες μας με τον τρόπο που πρέπει. Είναι καλύτερο το να επιστρέφεις μετά από κάποια λάθη σε μια σωστή πορεία γιατί έτσι γίνεσαι πιο δυνατός. Και η “Wonder Woman” είναι το πρώτο βήμα σε αυτή την σωστή πορεία».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ζακ Σνάιντερ αφήνει το «Justice League» εξαιτίας μιας προσωπικής τραγωδίας

henry cavill

Δεν έχουμε λοιπόν να περιμένουμε ως τις 16 Νοεμβρίου για να δούμε αν και το «Justice League» συνεχίσει την σωστή πορεία που χάραξε για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC η «Wonder Woman», η τελικά όλο αυτό ήταν απλά μια φούσκα που έσκασε και μάλιστα με δυνατό κρότο.

Διαβάστε ακόμη