Buzz

Φωτογραφία του Χένρι Καβίλ ως Superman φορώντας την εμβληματική στολή του Κρίστοφερ Ριβ

στα 10

Και δείχνει σούπερ!

Φωτογραφία του Χένρι Καβίλ ως Superman φορώντας την εμβληματική στολή του Κρίστοφερ Ριβ

Μπορεί ο Χένρι Καβίλ να μην έκανε την εμφάνισή του ως Superman στο πρώτο τρέιλερ των «Justice League», αλλά ο σκηνοθέτης της ταινίας, αλλά και των δυο «Man of Steel», Ζακ Σνάιντερ, θυμάται τότε που πριν έξι χρόνια πρωτοείδε το Καβίλ στην οντισιόν για τον ρόλο του Superman, αμέσως μετά τον ρόλο του στην ταινία «The Cold Light of Day».

Πως κέρδισε τον ρόλο; Φορώντας φυσικά την κλασσική στολή που φορούσε ο Κρίστοφερ Ριβ στις ταινίες του. «Ήξερα από την πρώτη στιγμή που το είδα ότι ήταν ο Superman μου», είπε ο Σνάιντερ όταν είδε τον Καβίλ να φοράει την πιο έντονα χρωματικά στολή από αυτή που φορούσε στις ταινίες «Man of Steel». Πρόσφατα ο Σνάιντερ δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Καβίλ φορώντας την εμβληματική αυτή στολή, η οποία τραβήχτηκε κατά την διάρκεια διαφόρων screen tests, και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Ολα τα αγόρια του «Justice League» στη σκηνή του CinemaCon

superman

Μπορεί ο Καβίλ να μην ήταν τόσο μυώδης τότε στην οντισιόν όπως όταν ήταν στις ταινίες, αλλά η στολή του ταίριαζε γάντι, σαν να είχε γεννηθεί για ένα τέτοιο ρόλο. Ο Σνάιντερ θυμάται όταν πρωτοείδε τον Καβίλ με την στολή στην σκηνή λέγοντας πως: «αν μπορείς να φορέσεις την συγκεκριμένη στολή και να σου πάει, είναι ένα επίτευγμα από μόνο του. Βγήκε στην σκηνή και κανείς δεν γέλασε. Άλλοι ηθοποιοί φόρεσαν την στολή και έδειχναν αστείοι, ακόμη κι αν ήταν τρομεροί ηθοποιοί. Ο Χένρι φόρεσε την στολή κι αμέσως άρχισε να αποπνέει αυτή την τρομερή αυτοπεποίθηση που είπα «γουάου! Εντάξει. Αυτός είναι ο Superman».

Διαβάστε ακόμα: