Buzz

Η Florence κλαίει με λυγμούς όταν ακούει το τραγούδι της στους «Φύλακες του Γαλαξία 3»

στα 10

H τραγουδίστρια των Florence + the Machine τα χάνει εντελώς με το πώς χρησιμοποιήθηκε το «Dog Days Are Over» στην ταινία και η αντίδρασή της γίνεται viral. Δείτε την...

Η Florence κλαίει με λυγμούς όταν ακούει το τραγούδι της στους «Φύλακες του Γαλαξία 3»

«Οι Φύλακες του Γαλαξία», η πιο αγαπημένη διαγαλαξιακή παρέα επέστρεψε με 2ο σίκουελ και για το μεγάλο φινάλε - με περισσότερη περιπέτεια, συγκίνηση, χιούμορ και μουσικές. Και κάπως η συγκίνηση και οι μουσικές ήταν η αφορμή για μία από τις μία από τις δημοφιλέστερες μουσικούς που έδωσε ένα κομμάτι της στο soundtrack να αντιδράσει με τρόπο που έγινε viral.

Η Φλόρενς Γουέλτς, των Florence + the Machine, παρακολουθεί ένα screener της ταινίας και όταν φτάνει η (σημαντική) στιγμή που χρησιμοποιείται το τραγούδι της, «Dog Days Are Over», ξεσπά σε κλάματα - κάτι κατανοητό για όσους έχουν δει ήδη την ταινία. Οι υπόλοιποι πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε.

Το βίντεο το ανέβασε η ίδια στο TikTok εξηγώντας:

«Ναι λοιπόν, ενώ ήμουν συγκινημένη σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, όταν οι Φύλακες του Γαλαξία άρχισαν να χορεύουν με το «Dog Days Are Over», εκεί ξέσπασα σε κλάματα. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που κουβαλάει αυτή η σκηνή στην ταινία. Το κοριτσάκι μέσα μου που πάντα αγαπούσε τους υπερήρωες δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη...»

Δείτε το:

@florence

So I cried all the way through this movie but when the The Guardians of the Galaxy started dancing to Dog Days I really lost it. Thank you so much for all the love for this moment. The superhero obsessed little girl in me can’t believe it happened ♥️ x

♬ Dog Days Are Over - Florence + The Machine