Buzz

To Flix διαλέγει τα βίντεο που θα σας φτιάξουν τη μέρα

στα 10

Aπό τη φάρσα του Τζον Κρασίνσκι στον Τζίμι Κίμελ, μέχρι τη δοκιμασία του Τζον Χαμ όταν ρωτήθηκε για το... μέγεθος του #hammaconda του, αυτά τα βίντεο θα σας κάνουν να χαμογελάσετε!

Flix Team
To Flix διαλέγει τα βίντεο που θα σας φτιάξουν τη μέρα

Επειδή χρειάζεστε ένα break από τη δουλειά, συγκεντρώσαμε όλα τα πραγματικά αστεία βίντεο της επικαιρότητας και σας τα παρουσιάζουμε!

Πατήστε το play και απολαύστε:

Spill your guts

Kαλεσμένος του Τζέιμς Κόρντεν, ο Τζον Χαμ για να προμοτάρει το «Δύσκολες Ωρες στο Ελ Ροαγιάλ» και δέχθηκε να πάρει μέρος σ' ένα παιχνίδι αλήθειας ή θάρρους που ο Κόρντεν έχει αναγάγει στο πιο αηδιαστικό γεύμα της αμερικανικής τηλεόρασης: οι καλεσμένοι ή απαντούν σε πολύ δύσκολες ερωτήσεις ή τρώνε ένα φρικιαστικό μεζέ (από χαλασμένα αβγά, μέχρι κοκτέιλ εντόσθιων).

Εχουν όμως κι εκείνοι το δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις στον Κόρντεν και να τον φέρουν σε ακριβώς ίδια θέση. Δείτε λοιπόν τον Τζον Χαμ να πρέπει να απαντήσει με ποιον συμπρωταγωνιστή του δε θα ξανασυνεργαζόταν ποτέ, ποιον θεωρεί τον πιο αποτυχημένο μπάτμαν και... πόσο αληθεύουν οι φήμες ότι μέσα στο παντελόνι του κρύβει ένα τεράστιο μυστικό. Κι αυτό το τελευταίο φαίνεται ιδιαίτερα φτηνό χτύπημα, ο τρόπος που αντιδρά ο Χαμ είναι εξαιρετικά απολαυστικός.

.

Η φάρσα του Τζον Κραζίνσκι στον Τζίμι Κίμελ

Ο Κίμελ δεν έχει ιστορία και μία τεράστια παράδοση «αντιπάθειας» μόνο με τον Ματ Ντέιμον. . Υπάρχει μια ακόμα τέτοια ιστορία (απορούμε που βρίσκει το χρόνο και την ενέργεια) που τον θέλει να ανταλλάσσει (ανεβάζοντας συνεχώς την μπάρα) φάρσες με τον πρώην γείτονά του Τζον Κραζίνσκι (και τη γυναίκα του Εμιλι Μπλαντ). Αυτή την εβδομάδα ο Κίμελ δεν μεταδίδει την εκπομπή του από το Λος Αντζελες, αλλά από το Μπρούκλιν. Κι ο Τζον, καλεσμένος του στο στούντιο, του αποκαλύπτει ότι η μετακόμισή του δεν τον εμπόδισε από το να.... (πατήστε το play!)

.

H Mελίσα Μακάρθι καρφώνει την Οκτάβια Σπένσερ: παίζουμε χαρτιά και είναι τόσο ανταγωνιστική που βρίζει συνέχεια!

Καλεσμένη του (υπέροχου) Στίβεν Κολμπέρ, η Μελίσα Μακάρθι μίλησε για το πόσο κολλητές έχουν γίνει με την Οκτάβια Σπένσερ και παίζουν χαρτιά. Μόνο που... υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα! Η Σπένσερ είναι τόσο ανταγωνιστική που βρίζει - ακόμα κι αν παίζουν με τις κόρες ή την μητέρα της.

.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα: