Buzz

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ έκανε τον Τζέιμς Κόρντεν να κλάψει σ' ένα αξέχαστο Carpool Karaoke

στα 10

O Πολ ΜακΚάρτνεϊ δέχθηκε να ξεναγήσει τον Τζέιμς Κόρντεν στο Λίβερπουλ, να τον βάλει μέσα στο πατρικό του και να τραγουδήσουν κλασικά χιτ των Beatles!

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ έκανε τον Τζέιμς Κόρντεν να κλάψει σ' ένα αξέχαστο Carpool Karaoke

Είναι πια διάσημη και πολύ επιτυχημένη η βινιέτα του «Late Show With James Corden» με τίτλο «Carpool Karaoke».

Η ιδέα είναι απλή: ο Κόρντεν παραλαμβάνει έναν διάσημο για να οδηγήσουν μαζί στην Carpool λωρίδα - όπως συνηθίζεται σε πολλές χώρες που προσπαθούν να αποθαρρύνουν τους οδηγούς να παίρνουν όλοι τα αυτοκίνητά τους.

Δείτε κι αυτό: Η Lady Gaga επιβιβάζεται στο «Carpool Karaoke» του Τζέιμς Κόρντεν

Μόνο που η ιδέα του Κόρντεν είναι ότι παραλαμβάνει σταρ (και συνήθως ποπ και ροκ σταρ) με τους οποίους τραγουδούν δυνατά τα μεγάλα τους χιτ. Κι αν η Τζένιφερ Λόπεζ, η Γκουέν Στέφανι ή ο μακαρίτης Τζορτζ Μάικλ (με τον οποίον εγκαινιάστηκε η βινιέτα) προσέφεραν γέλια και entertainment, το να πείσεις έναν Beatle να συμμετέχει στην πλάκα σου είναι κάτι πολύ πολύ διαφορετικό.

Δείτε λοιπόν τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ να μπαίνει στο αμάξι του Κόρντεν για μία αξέχαστη διαδρομή, περιήγηση στη Λίβερπουλ. Και πολλά τραγούδια - “Hey Jude,” “Let it Be,” “Drive My Car,” “Love Me Do,” ανάμεσα σε πολλά.

Ολα τα σημεία που περιγράφονται στους στίχους των Beatles (η Penny Lane και τα μπαρμπέρικα της, για παράδειγμα), οι παλιές παμπ, τα τοπικά μαγαζιά, αλλά και το πατρικό του ΜακΚάρντνεϊ, μέσα στο οποίο γράφτηκαν τα πρώτα χιτς με τον κολλητό του, Τζον Λένον.

Corde

Συγκινητικές στιγμές, αλλά κι αστείες αφηγήσεις για τον πατέρα του (που τους διόρθωσε τους στίχους του "She Loves you (yeah yeah yeah)" αρκετά με αυτά τα αμερικάνικα, να πείτε she loves you yes yes yes") και μία μεγάλη έκπληξη στην τοπική παμπ που ο ΜακΚάρτνεϊ πήρε το μικρόφωνο της σκηνής και... λιποθύμησαν οι θαμώνες.

Ω, απλά δείτε το!


Δείτε και διαβάστε ακόμα:

Corden