Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Τζέιμς Κόρντεν στην πιο τέλεια παρωδία της οσκαρικής βραδιάς

στα 10

Ω μετά από τόση ανάλυση, εξηγήσεις, κείμενα και απόψεις για το τι ακριβώς έγινε στο φινάλε της 89ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ, έρχεται απλά ο Τζέιμς Κόρντεν με ένα σκετς παρωδία της «Audition» σκηνής του «La La Land» και κάνει το τελειότερο σχόλιο όλων!

Ο Τζέιμς Κόρντεν στην πιο τέλεια παρωδία της οσκαρικής βραδιάς

Είδατε, μάθατε, ακούσατε τι έγινε στο φινάλε της φετινής τελετής των Οσκαρ που θα μείνει στην ιστορία: ο Γουόρεν Μπίτι και η Φέι Νταναγουέι (γιόρταζαν την 50η επέτειο του «Μπόνι και Κλάιντ») ανέβηκαν στην σκηνή για την κορύφωση της βραδιάς: να απονείμουν το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ο Μπίτι ανοίγει το φάκελο, δείχνει να τα χάνει για λίγο, κοιτάει με δυσπιστία και η Ντάναγουεϊ πιστεύοντας ότι αστειεύεται κι απλώς καθυστερεί διαβάζει την ταινία που έγραφε η καρτέλα: «La La Land». Ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι ανεβαίνουν οι παραγωγοί του «La La Land», παραλαμβάνουν τα βραβεία τους, σηκώνουν κι όλους τους συντελεστές της ταινίας επί σκηνής κι αρχίζουν τον ευχαριστήριο λόγο τους. Μέχρι που μία περίεργη κινητικότητα σταματάει τις χαρμόσυνες διαδικασίες. Εχει γίνει λάθος. Εχει γίνει μία τεράστια γκάφα. Ο νικητής είναι το «Moonlight».

Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη με το λάθος φάκελο οι υπεύθυνοι ορκωτοί λογιστές της Price Waterhouse Coopers ανέλαβαν όλη την ευθύνη και διηγούνται πώς ακριβώς έγινε το λάθος

Μετά από τις εξηγήσεις που έδωσε ο Τζίμι Κίμελ στο late night show του, με το δικό του φλεγματικό τρόπο, έρχεται τώρα ο Τζέιμς Κόρντεν με ένα σκετς-παρωδία της σκηνής της τελευταίας ακρόασης του «La La Land» και είναι... ό,τι πιο αστείο κι απολαυστικό θα δείτε.

«Ηere's to the ones who lose»


Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η τελετή προβλήθηκε και με υπότιτλους την Καθαρά Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Διαβάστε επίσης: