Buzz

Ο Τομ Κρουζ ξαναπαίζει όλους τους ρόλους του σε 9 λεπτά (με τη βοήθεια του Τζέιμς Κόρντεν)

στα 10

O Tζέιμς Κόρτνεν πείθει τον Τομ Κρουζ να ξαναπαίξουν live στο κοινό του «Late Late Show» τους πιο εμβληματικούς ρόλους του. Και το έκαναν σε 9 λεπτά και σ' ένα βίντεο που αξίζει να δείτε!

Ο Τομ Κρουζ ξαναπαίζει όλους τους ρόλους του σε 9 λεπτά (με τη βοήθεια του Τζέιμς Κόρντεν)

Ο Τζέιμς Κόρντεν έχει επιβάλλει με επιτυχία αυτή τη βινιέτα στην εκπομπή του: αρκετοί από τους διάσημους καλεσμένους του έχουν δεχθεί να παίξουν live σε ένα σκετς που τους θέλει, με τη βοήθεια πάντα του βρετανού κωμικού και με διάθεση αυτοσαρκασμού, να ερμηνεύουν σκηνές από τους πιο εμβληματικούς τους ρόλους.

Δείτε εδώ περισσότερα παραδείγματα:

Τom Cruise James Corden 607 2

Τom Cruise James Corden 607 1

Χθεσινός καλεσμένος, ο Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει πάρει σβάρνα τις τηλεοπτικές εκπομπές για να διαφημίσει το «Jack Reacher: Never Go Back» («Ποτέ Μη Γυρίζεις Πίσω»).

Ο 54χρονος ηθοποιός δέχθηκε την πρό(σ)κληση του Κόρντεν και μαζί φόρεσαν τα μπουφάν και τα Rayban γυαλιά του «Top Gun», πέταξαν «Cocktail» shakers στον αέρα, ή χόρεψαν το «Old Time Rock 'n' Roll». Κρίμα που ένας τέτοιος μαραθώνιος δεν επιτρέπει πάρα πολλές αλλαγές κουστουμιών και κανένας από τους δύο δεν έβγαλε το παντελόνι του - ως όφειλε!

Απολαύστε το χιουμοριστικό βίντεο:


Δείτε περισσότερα: