Buzz

Το βίντεο-παρωδία του Τζέιμς Κόρντεν στο «Lemonade» της Beyoncé είναι κάτι που... δεν μπορείς να ξε-δεις

στα 10

Η λεμονάδα της Beyoncé έχει σπάσει το Ιντερνετ, τα ρεκόρ στα downloads, τα όρια της μικρής οθόνης αλλά και αυτά της φαντασίας των κωμικών της Late Night TV. Δείτε το βίντεο του Τζέιμς Κόρντεν...

Το βίντεο-παρωδία του Τζέιμς Κόρντεν στο «Lemonade» της Beyoncé είναι κάτι που... δεν μπορείς να ξε-δεις

H Beyoncé έγινε κάτι παραπάνω από trending topic το προηγούμενο σαββατοκύριακο με το «visual album» της «Lemonade», το οποίο αποκαλύφθηκε στο κοινό μέσω αποκλειστικότητας του ΗΒΟ. Τη Δευτέρα όμως κάποιος της έκλεψε ήδη τους προβολείς.

Ο Τζέιμς Κόρντεν αποφάσισε να γυρίσει ένα βίντεο που θα σατιρίζει το «Lemonade» της Queen Bee (μάλιστα το ονόμασε «Lemonjames: A Visual Monologue») και δε δίστασε μπροστά σε τίποτα: έκανε τα μαλλιά του κοτσιδάκια, φόρεσε το κίτρινο φόρεμα, γδύθηκε μένοντας με μαύρα μεταξωτά εσώρουχα (αλήθεια, αυτό δεν μπορείς να το ξε-δεις) ψιθύρισε οργή και απειλές, τα έκανε λαμπόγιαλο στο σετ.

Δείτε κι αυτό: Τα παιδία παίζει: δείτε τους σταρ του «Κυνηγού» να αποκαλύπτουν τι κρύβουν στα κινητά τους στον Τζέιμς Κόρντεν

James Corden Lemonade Parοdy 607

«Does that make you laugh like Jimmy with the good hair?» Μόνο και μόνο για αυτό κάνουμε βαθιά υπόκλιση (καθώς κλείνει το μάτι στην κόντρα με τον Τζίμι Φάλον, ή με τον Τζίμι Κίμελ - ΠΟΙΟΣ είναι ο Τζίμι με τα ωραία μαλλιά, ας λυσσάξει το Ιντερνετ)

Δείτε το:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα:

Tags: Lemonade