Buzz

Η Lady Gaga επιβιβάζεται στο «Carpool Karaoke» του Τζέιμς Κόρντεν

στα 10

Η εκκεντρική ποπ σταρ βρήκε την ιδανική ευκαιρία όχι μόνο για να προωθήσει το καινούργιο της άλμπουμ, «Joanne», αλλά και για να αξιοποιήσει το νεοαποκτηθέν δίπλωμα οδήγησής της.

Η Lady Gaga επιβιβάζεται στο «Carpool Karaoke» του Τζέιμς Κόρντεν

Από τη Sia μέχρι την Αντέλ και από τον Τζορτζ Κλούνεϊ μέχρι την Τζούλια Ρόμπερτς, οι ποπ διασημότητες και οι αστέρες του Χόλιγουντ δεν λείπουν ποτέ από το «The Late Night Show» του Τζέιμς Κόρντεν. Τελευταία προσθήκη στους σταρ που πέρασαν από το δημοφιλές σόου η Lady Gaga, η οποία συμπτωματικά απέκτησε το δίπλωμα οδήγησής της πριν από λίγο καιρό.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τομ Κρουζ ξαναπαίζει όλους τους ρόλους του σε 9 λεπτά (με τη βοήθεια του Τζέιμς Κόρντεν)

Lady Gaga James Corden 607

Ιδανική ευκαιρία, λοιπόν, για να συμμετάσχει (αλλά και να πάρει και το τιμόνι, με αγχωτικά αποτελέσματα!) στο απαραίτητο επεισόδιο της εκπομπής, «Carpool Karaoke», όπου οι δυο τους τραγούδησαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας, αλλά και κομμάτια από το τελευταίο της άλμπουμ, «Joanne», αντάλλαξαν ενδυματολογικές απόψεις και σχολίασαν την επικείμενη εμφάνιση της Lady Gaga στο Super Bowl, όλα αυτά πάντα μέσα στο αυτοκίνητο του παρουσιαστή.

Προηγουμένως, βέβαια, η Lady Gaga είχε φροντίσει να εμφανιστεί στη σκηνή του «The Late Night Show» ως Lady Haha, προκειμένου να σχολιάσει για άλλη μια φορά καυστικά τη συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ και ειδικά τις πρόσφατες, απαράδεκτες σεξιστικές δηλώσεις του.

Δέστε τη ζώνη σας και πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το βίντεο.


Διαβάστε ακόμη