Buzz

Carpool Karaoke:Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς & Γκουέν Στεφάνι τραγουδούν στο αυτοκίνητο

στα 10

Το Carpool Karaoke του Τζέιμς Κόρντεν είχε δύο guests έκπληξη: μαζί με την προγραμματισμένη Γκουέν Στεφάνι, δείτε τους Τζορτζ Κλούνεϊ & Τζούλια Ρόμπερτς να τραγουδούν το «Hollaback Girl» της (αλλά και Queen!)

Carpool Karaoke:Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς & Γκουέν Στεφάνι τραγουδούν στο αυτοκίνητο

Πόσες πρωτότυπες ιδέες να βρει κάποιος για να διαφημίσει την νέα του ταινία; Ο Τζέιμς Κόρντεν και το late night TV show του προσφέρει πάντως μερικές. Συνήθως στο Carpool Karaoke, τη βινιέτα των σκετς που τον θέλει να οδηγεί προς το στούντιο παίρνοντας μαζί του κι έναν καλεσμένο, ο guest είναι τραγουδιστής και μαζί κάνουν καραόκε των τραγουδιών του. Κάπως έτσι ήρθε η σειρά της Γκουέν Στεφάνι και περιμέναμε να ακούσουμε χιουμοριστικές ερμηνείες από τους No Doubt μέχρι σήμερα.

Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν η έξτρα συνοδηγοί έκπληξη! Με μία ανατροπή, ο Κόρντεν ανακοινώνει ότι για να μπορέσει να οδηγήσει στη συγκεκριμένη λωρίδα κυκλοφορίας πρέπει να κουβαλάει 3 άτομα, οπότε χρειάζεται να κάνει μία στάση και να πάρει περισσότερο κόσμο.

Δείτε κι αυτό: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πληρώνει για το τέρας του καπιταλισμού σε τρεις σκηνές από το «Money Monster» της Τζόντι Φόστερ

gwen stefani george clooney  julia roberts CarpoolKaraoke 607

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς επιβιβάζονται (μην ξεχνάμε ότι το «Money Maker» της Τζόντι Φόστερ όπου συμπρωταγωνιστούν κάνει πρεμιέρα σε λίγο στο Φεστιβάλ Καννών) και ό,τι ακολουθεί είναι απενοχοποιημένο fun! «Hollaback Girl» της Γκουέν με ραπάρισμα Κλούνεϊ, αλλά και «We Are the Champions» των Queen με τη Τζούλια να ξέρει όλους τους στίχους.

Πατήστε το play κι απολαύστε τους:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: