Buzz

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πληρώνει για το τέρας του καπιταλισμού σε τρεις σκηνές από το «Money Monster» της Τζόντι Φόστερ

στα 10

Τρεις νέες σκηνές από το φιλμ της Τζόντι Φόστερ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Τζούλια Ρόμπερτς επιβεβαιώνουν πως το θέμα μας είναι ο... καπιταλισμός.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πληρώνει για το τέρας του καπιταλισμού σε τρεις σκηνές από το «Money Monster» της Τζόντι Φόστερ

To «Money Monster» είναι η νέα σκηνοθετική απόπειρα της Τζόντι Φόστερ (πέντε χρόνια μετά το «The Beaver») με σίγουρη πρεμιέρα στο επερχόμενο Φεστιβάλ Καννών το Μάιο του 2016.

Πολιτικό θρίλερ που εμπλέκεται με τον κόσμο των media, μάς βουτά με το κεφάλι σε μία περίπτωση ομηρίας που μεταδίδεται ζωντανά στην τηλεόραση. Κεντρικός ήρωας είναι ένας οικονομολόγος που δίνει τηλεοπτικές συμβουλές για το χρηματιστήριο, στην εκπομπή «Money Monster», τον οποίο παγιδεύει ένας ένοπλος άντρας που έχει πέσει θύμα των οδηγιών του. Τον κεντρικό ρόλο κρατά ο Τζορτζ Κλούνεϊ (ο οποίος υπογράφει και την παραγωγή μαζί με τον Γκραντ Χέσλοβ), η Τζούλια Ρόμπερτς ερμηνεύει την παραγωγό της τηλεοπτικής εκπομπής που αναλαμβάνει να διαπραγματευτεί τη ζωή του παρουσιαστή της, ενώ τον οργισμένο τρομοκράτη υποδύεται ο Τζακ Ο' Κόνελ του «Unbroken» και του «Starred Up».

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Money Monster» της Τζόντι Φόστερ

money monster 607 money monster 607 money monster 607

Εν όψει της εκτός διαγωνιστικού πρεμιέρας του στο Φεστιβάλ Καννών, αλλά και της εξόδου του στις αίθουσες στις 13 Μαΐου, δείτε μερικές αγωνιώδεις σκηνές και νέα TV Spots που αποδεικνύουν πως η Τζόντι Φόστερ είχε ανέκαθεν στόφα μεγάλου σκηνοθέτη - και τώρα ίσως ήρθε ο καιρός να το αποδείξει.

Στην Ελλάδα το «Money Monster» θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου από την Feelgood Entertainment.






Δείτε ακόμη: Τζορτζ Κλούνεϊ & Τζούλια Ρόμπερτς στα character posters του «Money Monster» της Τζόντι Φόστερ