Buzz

Τζορτζ Κλούνεϊ & Τζούλια Ρόμπερτς στα character posters του «Money Monster» της Τζόντι Φόστερ

στα 10

Δείτε τα πρώτα πόστερ του πολιτικού θρίλερ της Τζόντι Φόστερ, με πρωταγωνιστές τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς και Τζακ Ο' Κόνελ.

Τζορτζ Κλούνεϊ & Τζούλια Ρόμπερτς στα character posters του «Money Monster» της Τζόντι Φόστερ

To «Money Monster» είναι η νέα σκηνοθετική απόπειρα της Τζόντι Φόστερ (πέντε χρόνια μετά το «Beaver»). Πολιτικό θρίλερ που εμπλέκεται με τον κόσμο των media, μάς βουτά με το κεφάλι σε μία περίπτωση ομηρίας που μεταδίδεται ζωντανά στην τηλεόραση. Κεντρικός ήρωας είναι ένας οικονομολόγος που δίνει τηλεοπτικές συμβουλές για το χρηματιστήριο, στην εκπομπή «Money Monster», τον οποίο παγιδεύει ένας ένοπλος άντρας που έχει πέσει θύμα των οδηγιών του.

Το κεντρικό ρόλο κρατά ο Τζορτζ Κλούνεϊ (ο οποίος υπογράφει και την παραγωγή μαζί με τον Γκραντ Χέσλοβ), η Τζούλια Ρόμπερτς ερμηνεύει την παραγωγό της τηλεοπτικής εκπομπής που αναλαμβάνει να διαπραγματευτεί τη ζωή του παρουσιαστή της, ενώ τον οργισμένο τρομοκράτη υποδύεται ο Τζακ Ο' Κόνελ.

Δείτε ακόμα: Το trailer του «Money Monster»

Σήμερα κυκλοφόρησαν τα character posters της ταινίας, ενώ έχει πογραμματιστεί η ημερομηνία εξόδου της στην Αμερική για τις 13 Μαΐου. Στην Ελλάδα θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου από την Feelgood Entertainment.

Δείτε τα:

money monster character posters 1

money monster character posters 2

money monster character posters 3

money monster character posters 4