Buzz

Ο Τζέιμς Κόρντεν έστειλε 297 κόπιες του «Philadelphia» στον Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Σκοπός του, να ενημερώσει τον Πρόεδρο για το ιό του HIV, τον οποίο μάλλον (κάνει ότι) αγνοεί.

Ο Τζέιμς Κόρντεν έστειλε 297 κόπιες του «Philadelphia» στον Ντόναλντ Τραμπ

«Ο λόγος για τον οποίο στείλαμε 297 κόπιες της ταινίας είναι γιατί τόσες καταφέραμε να αγοράσουμε. Στο ιντερνετ, πήραμε 21 από το Amazon, 210 από το Barnes & Noble, 50 από ένα άλλο Barnes & Noble, 50 από ένα άλλο Barnes & Noble και 16 από ένα άλλο Barnes & Noble. Και όπου μπορούσαμε, ξοδέψαμε και 14 σεντς παραπάνω για να απολαύσει ο Πρόεδρος την ταινία σε Blu-ray.»

Στο άκουσμα των νέων πως έξι μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής του Προέδρου των Η.Π.Α. για τον ιό του HIV παραιτήθηκαν, ο Τζέιμς Κόρντεν σιγουρεύτηκε πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ενδιαφέρεται για το AIDS και την αντιμετώπισή του και κυρίως πως δεν έχει δει το «Philadelphia» του Τζόναθαν Ντέμι, την ταινία από την οποία ο Κόρντεν έμαθε για πρώτη φορά να μιλάει για το AIDS. Και έτσι αποφάσισε να στείλει στο Λευκό Οίκο την ταινία.

«Ελπίζουμε πως αν ο Τραμπ δει το "Philadelphia", θα καταλάβει δύο πράγματα: Ενα, πως ο Τομ Χανκς κέρδισε δικαιωματικά εκείνο το Οσκαρ και δεύτερον, ελπίζουμε ότι θα συνειδητοποιήσει πως το AIDS είναι κάτι πουοποιοσδήποτε Πρόεδρος των Η.Π.Α., η οποιοσδήποτε ηγέτης, δεν έχει την πολυτέλεια να αγνοεί.»

Δείτε το βίντεο εδώ και στείλτε κι εσείς το δικό σας DVD από το «Philadelphia» στον Ντόναλντ Τραμπ:


Δείτε ακόμη

Tags: AIDS