Buzz

Χρόνια πολλά F*@#ing Ματ Ντέιμον (συγγνώμη δεν έχουμε χρόνο για σένα σήμερα, μια άλλη φορά)

στα 10

Σήμερα ο Ματ Ντέιμον κλείνει τα 50. Και θα τον γιορτάσουμε με την απολαυστική, ακομπλεξάριστή του βεντέτα με τον Τζίμι Κίμελ. Δείτε τα βίντεο.

Χρόνια πολλά F*@#ing Ματ Ντέιμον (συγγνώμη δεν έχουμε χρόνο για σένα σήμερα, μια άλλη φορά)

Πόσα γνωρίζετε για αυτό το αστείο που μετρά πλέον 15+ χρόνια; «Συγγνώμη Ματ Ντέιμον, δεν μας έφτασε σήμερα ο χρόνος, θα τα πούμε μια άλλη φορά...»

Οσοι αγαπάτε την γνωστή βραδινή τηλεοπτική ζώνη των σατιρικών talk shows, ξέρετε πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε. Ενα αστείο του Τζίμι Κίμελ και του σόου του «Jimmy Kimmel Live!» είναι να κοροϊδεύει τον χολιγουντιανό σταρ, κλείνοντας αρκετά βράδια την εκπομπή του με αυτή τη φράση - σαν να ήταν δηλαδή ο Ντέιμον στα καμαρίνια και περίμενε τη σειρά του για να εμφανιστεί on air, αλλά πάντα, μα πάντα, ο Κίμελ δεν τον θεωρούσε τόσο σημαντικό ώστε να του αφιερώσει λίγο χρόνο.

Δείτε κι αυτό: Θέλετε recap; Ο Ματ Ντέιμον μας θυμίζει όλες τις Bourne ταινίες μέσα σε 90 δευτερόλεπτα!

matt damon jimmy kimmel therapist 607

Χρόνια μετά, ο Ντέιμον πληροφορήθηκε την πλάκα και αποφάσισε να συμμετέχει! Με μία -πραγματική- εμφάνισή του το 2007, έγινε μέρος της φάρσας (και ίσως βοήθησε να τη γράψουν κιόλας). Τότε βέβαια, το κοινό ήταν ανυποψίαστο και πολλοί την πατήσαμε, θεωρώντας το βίαιο ξέσπασμά του (απέναντι στον πραγματικά αμήχανο Τζίμι Κίμελ), πραγματικό.

Δείτε το βίντεο:



Ενα χρόνο μετά, το 2008, ο ηθοποιός πήρε την εκδίκησή του. Γύρισε, με την πρώην σύντροφο του Κίμελ, την stand up κωμικό Σάρα Σίλβερμαν, ένα βίντεο-έκπληξη: η Σίλβερμαν δείχνει στον Κίμελ το βίντεο το οποίο αποκαλύπτει ...γιατί τον χώρισε. Το ξεκαρδιστικό κλιπ έγινε viral και έχει μείνει στην ιστορία της τηλεοπτικής ποπ κουλτούρας.

Οσοι δεν το έχετε δει πατήστε play:


Πήρε μόνο λίγους μήνες στον Τζίμι Κίμελ να απαντήσει. Με το ίδιο νόμισμα. Δείτε το βίντεο (κι επίσης αναγνωρίστε ποιοι έχουν δεχτεί να συμμετέχουν σ' αυτή την πραγματική υπερπαραγωγή για να βεβαιωθείτε πόσο ακομπλεξάριστοι είναι οι αμερικανοί σταρ).




Μετά υπήρξε η φάρσα-εκδίκηση του Ματ Ντέιμον στον Κίμελ: τον απήγαγε για ένα ολόκληρο βράδυ κι έγινε εκείνος παρουσιαστής στην εκπομπή του.

Δύο χρόνια πριν, ο Ματ Ντέιμον μπορεί να μην ήταν καλεσμένος του Κίμελ για το promotion της πολυαναμενόμενης 4ης ταινίας του «Jason Bourne») αλλά οι δυο τους σκάρωσαν ακόμα ένα αυτοσχεδιαστικό σκετσάκι που τους θέλει να επιστρέφουν σε σύμβουλο σχέσεων. Γιατί είχαν ξαναπάει στο παρελθόν (στο promotion της «Διάσωσης»).

Δείτε το βίντεο:



Και φέτος, μέσα στο lockdown της Covid 19 καραντίνας, ο Ντέιμον εμφανίστηκε ξανά σε χιουμοριστικό βίντεο (από το σπίτι) του Τζίμι Κίμελ.


Δείτε και διαβάστε ακόμα: