Buzz

Ο Τζίμι Κίμελ παρουσιάζει: «Do the Right Thing 2: Do the White Thing», το Μπρούκλιν των χίπστερς

στα 10

Ολοκληρώνοντας τις αφιερωματικές εκπομπές του στην πολιτισμική επίδραση του Μπρούκλιν, ο Τζίμι Κίμελ ετοίμασε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο: πώς θα έμοιαζε το σίκουελ του «Κάνε το Σωστό» τώρα που η περιοχή έχει κατακλυστεί από χίπστερς;

Ο Τζίμι Κίμελ παρουσιάζει: «Do the Right Thing 2: Do the White Thing», το Μπρούκλιν των χίπστερς

«Το "Do the Right Thing" του Σπάικ Λι κυκλοφόρησε το 1989, όταν το Μπρούκλιν ήταν πολύ διαφορετικό» προλόγισε το βίντεό του ο Τζίμι Κίμελ χθες βράδυ. «Τότε, εγκληματίες έκλεβαν τις τσάντες των γιαγιάδων. Σήμερα, ειρωνικά, αυτές οι ίδιες τσάντες φοριούνται στους δρόμους του Μπρούκλιν από χίπστερς...»

Θυμηθείτε κι αυτό: «Back to the Future»: η DeLorean μηχανή του χρόνου των Μάρτι ΜακΦλαϊ και Ντοκ Μπράουν προσγειώνεται στο πλατό της «Jimmy Kimmel Live»!

Δείτε λοιπόν πώς θα έμοιαζε ένα σίκουελ του «Κάνε το Σωστό», σήμερα. Με τίτλο «Do the Right Thing 2: Do the White Thing» αυτό το spoof video προσθέτει στο πάλαι ποτέ σήμα-κατατεθέν σύμπαν του Σπάικ Λι μερικές σύγχρονες πινελιές: γένια, ζακετάκια, οικολογία, occupy οτιδήποτε ακτιβισμός, smart phones, βινύλια, και φυσικά το καστ του «Girls».

Πρωταγωνιστούν: ο ίδιος ο Κίμελ, η Ζόι Ντεσανέλ, ο Ράμι Μάλεκ, ο Μπίλι Κράνταπ, ο Μαρκ Ντουπλάς, ενώ η Ρόζι Περέζ κάνει ένα cameo έκπληξη.

Απολαύστε το:

.

Απολαύστε περισσότερο Τζίμι Κίμελ: