Buzz

O Κέρμιτ και η Μις Πίγκι εξηγούν στον Τζίμι Κίμελ το χωρισμό τους

στα 10

O χωρισμός τους έκανε πάταγο. Οι απορίες που γεννήθηκαν πολλές. Ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκι εξηγούν στον Τζίμι Κίμελ τις πραγματικές αιτίες που δε θέλουν να είναι πια... δυστυχισμένοι μαζί. Δείτε το βίντεο.

O Κέρμιτ και η Μις Πίγκι εξηγούν στον Τζίμι Κίμελ το χωρισμό τους

Σε λίγες μέρες, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, κάνει πρεμιέρα στο ABC το νέο «Muppet Show», μία σειρά που θα μας ξεναγεί στα παρασκήνια της late night show εκπομπής που παρουσιάζει η Μις Πίγκι, με παραγωγό τον Κέρμιτ και καστ όλους τους αγαπημένους μας ήρωες της παλιας φρουράς.

Διαβάστε αναλυτικά: Τα Muppets ετοιμάζουν το reality που θ' αφήσει εποχή

Για να διαφημίσουν την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου, το πάλαι ποτέ αγαπημένο (;) ζευγάρι των μάπετς, εμφανίστηκαν μαζί στο «Jimmy Kimmel Live!», παρόλο που τα πρόσφατα νέα τους τούς θέλουν χωρισμένους και με τον Κέρμιτ μάλιστα να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση.

Kermit Miss Piggy Jimmy Kimmel 607

Φυσικά, η συνάντηση ήταν αμήχανη, πικρή και γεμάτη σπόντες. Από την μία ο εύγλωττος, πανέξυπνος βάτραχος, από την άλλη η τσαούτσα πικραμένη γουρουνίτσα, οι ατάκες διασταυρωνόντουσαν σα ξίφη κι ο Κίμελ προσπαθούσε να κρατήσει έναν πολιτισμένο επαγγελματισμό στο στούντιο.

  • «Θυμάμαι μία φορά που έκανα ανατομία σ' έναν βάτραχο»
  • «Θα του ξερίζωσες την καρδιά πρώτα»
  • «Τουλάχιστον αυτός είχε καρδιά»

Kermit Miss Piggy Jimmy Kimmel 607 2

Αουτς.

Γιατί λοιπόν χώρισαν; Πόσο χρονών είναι η νέα φίλη του Κέρμιτ; Πώς αισθάνεται η Μις Πίγκι; Πώς μπορούν να συνυπάρχουν τώρα στη δουλειά; Τα απαντούν όλα στο, απολαυστικό η αλήθεια είναι, βίντεο.

Δείτε το:

.

Διαβάστε ακόμα: