Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 4 Μαΐου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 4 Μαΐου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


barbara 607

Barbara του Ματιέ Αμαλρίκ

Η Μπαλιμπάρ, ικανή ηθοποιός κι επίσης επαγγελματίας τραγουδίστρια είναι απλά εξαιρετική στον τρόπο που όχι απλά μοιάζει, μα αποπνέει την Μπαρμπαρά, αλλά πέρα από αυτή την σχεδόν αλλόκοτη ομοιότητά της και την θεαματική ερμηνεία της, δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα πράγματα στο φιλμ να θαυμάσεις αφού είναι τόσο αποσπασματικό ώστε να μην αφορά πολλούς πέρα από τους φανατικούς θαυμαστές της τραγουδίστριας.

Ποιητική βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας, που κέρδισε το Βραβείο Ποιητικής Αφήγησης στο τμήμα «Ενα Κάποιο Βλέμμα» του 70ού Φεστιβάλ Καννών και χάρισε στη Ζαν Μπαλιμπάρ το Σεζάρ Γυναικείας Ερμηνείας για τον διπλό της ρόλο στην ταινία. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στην ΕΡΤ 2

unbreakable

Aφθαρτος (Unbreakable) του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Επειτα από ένα ολέθριο σιδηροδρομικό δυστύχημα που θα αφήσει πίσω του 131 άψυχα σώματα, ο Ντέιβιντ Νταν, ένα απλός οικογενειάρχης και φύλακας ασφαλείας είναι ο μοναδικός επιζών. Όταν στην πορεία αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το παραπάνω γεγονός δεν είναι το μόνο περίεργο απ' όσα του συμβαίνουν τελευταία, θα συναντήσει τον Ιλάιζα Πρινς, έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα και ειδήμονα σε ιστορίες κόμιξ, που θα επιχειρήσει να ρίξει φως στις ανεξήγητες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω του.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Open

The Chronicles Of Riddick

Τα Χρονικά Του Σκότους (The Chronicles Of Riddick) του Ντέιβιντ Τουόι
Ο Ρίντικ, ο επικηρυγμένος παράνομος στο "Απέραντο σκοτάδι", τα βάζει με τους Νεκροκάπηλους, που προσπαθούν αν τον σκοτώσουν για να πάρουν την αμοιβή, ενώ είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει το ανθρώπινο είδος από τον αφανισμό.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.40 στον Alpha

Hustlers

Επικίνδυνες Κυρίες (Hustlers) της Λορίν Σκαφάρια

Μετά την πρόσφατη οικονομική κρίση, μια παρέα από στρίπερς αποφασίζει να "γδύσει" κακομαθημένα κι ευκολόπιστα "γκόλντεν μπόις" της Γουόλ Στριτ ως... αντίποινα για τα οικονομικά αδιέξοδα που τις οδήγησαν. Το σχέδιό τους αποφέρει στην αρχή τεράστια χρηματικά ποσά. Σύντομα όμως, η απληστία τους απειλεί να βγάλει τα πράγματα εκτός ελέγχου.

Η βασισμένη σε αληθινή ιστορία κινηματογραφική έκπληξη της χρονιάς που οδηγεί ολοταχώς την Τζένιφερ Λόπεζ στα Οσκαρ είναι ένα απρόσμενα feel good φεμινιστικό μανιφέστο. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.30 στο Open

boiling point

Σημείο Βρασμού (Boiling Point) του Φίλιπ Μπαραντίνι

Ο Αντι, σεφ ενός διακεκριμένου λονδρέζικου εστιατορίου, φτάνει αργοπορημένος στη δουλειά του για να διαπιστώσει ότι όλα έχουν πάει πίσω λόγω μιας ξαφνικής επιθεώρησης από την υγειονομική επιτροπή. Και τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Μέσα στη διάρκεια μίας και μόνο βάρδιας, ο Αντι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του εστιατορίου καλούνται να αντιμετωπίσουν παράλογους πελάτες, τσακωμούς ανάμεσα στο προσωπικό, ατυχήματα, τραυματισμούς, ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν και όλα αυτά με τις παραγγελίες να τρέχουν και την κουζίνα να πρέπει να ανταπεξέλθει. Θα τα καταφέρει ο Αντι να ανταποκριθεί σε άλλη μια βραδιά εξοντωτικής πίεσης;

Ενα μονοπλάνο - πραγματικός (και σε στιγμές συναρπαστικός) «Εφιάλτης στην Κουζίνα» από τον Φίλιπ Μπαραντίνι, με την υποψήφια για βραβείο BAFTA ερμηνεία του Στίβεν Γκρέιαμ να δίνει όλη τη γεύση. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.