Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


Allied 607

Σύμμαχοι (Allied) του Ρόμπερτ Ζεμέκις

Ο Ρόμπερτ Ζεμέκις αποφασίζει να κατασκευάσει και να σκηνοθετήσει ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει τελευταία σ’ ένα αγνό, μεγαλεπήβολο, ρετρό ερωτικό δράμα και, αισθητικά τουλάχιστον, τα καταφέρνει περίφημα. Η ιστορία συναντά τον Καναδό Μαξ και τη Γαλλίδα Μαριάν στην Καζαμπλάνκα του 1942. Οι δυο τους συνεργάζονται σε μια αποστολή κατασκοπείας που στέφεται με απρόσμενη επιτυχία: την ίδια ώρα ερωτεύονται, παντρεύονται και συνεχίζουν τη ζωή τους ήσυχα, με τη μικρή κόρη τους, στο εμπόλεμο, ακόμα, Λονδίνο. Οταν, ωστόσο, κινηθούν υποψίες ότι η Μαριάν είναι διπλή πράκτορας των Ναζί, ο Μαξ θ’ αναγκαστεί να διερευνήσει.

O Μπραντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι εραστές, σύμμαχοι, εχθροί και γενικώς πανέμορφοι εν μέσω Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Open

annette 607

Annette του Λεός Καράξ

Αυτή είναι η ιστορία του Χένρι ΜακΧένρι, ενός εριστικού, διανοούμενου, ανερχόμενου stand-up performer, υποβλητικού, κυνικού, οριακά επιθετικού, μιας σύγχρονης εικόνας του γοητευτικού, πολυπρισματικού «κακού». Και της Αν Ντεφρανού, μιας διάσημης σοπράνο, πανέμορφης, γαλήνιας, διαχρονικά θεϊκής. Οι δυο τους ερωτεύονται με πάθος, κάνουν ένα κοριτσάκι, την Ανέτ (η οποία, χωρίς εξήγηση αλλά και με εκπληκτική εξήγηση, είναι μια ξύλινη μαριονέτα) και καθώς τα οικογενειακά βάρη μεγαλώνουν και η φήμη των δυο τραβά αντίθετες κατευθύνσεις, εκείνης προς τον ουρανό, εκείνου προς την κόλαση, η σχέση τους αρχίζει ν’ αποσυντίθεται.

Το μιούζικαλ του Λεός Καράξ και των The Sparks, ένα τραγικό love story, ένα παράδοξο, μαγευτικό έπος για την αγάπη, το μίσος, τη διασημότητα και το femicide. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix

H ταινία είναι διαθέσιμή για αγορά σε streaming στο viva.gr.

Adieu Les Cons

Αντίο, Ηλίθιοι (Adieu les Cons) του Αλμπέρ Ντιποντέλ

Η Σιζ Τραπέ είναι μια γλυκιά και πληθωρική κομμώτρια που μαθαίνει ότι σύντομα θα πεθάνει από καρκίνο. Τελευταία επιθυμία της, να συναντήσει το παιδί που γέννησε στα 15 και έδωσε για υιοθεσία, χάνοντας από τότε τα ίχνη του. Στην έρευνά της θα βρει απρόθυμο και καταναγκαστικό σύμμαχο έναν αυτοκαταστροφικό αλλά ικανότατο δημόσιο υπάλληλο, έναν «καμμένο» IT που, από παρεξήγηση, σέρνει πίσω του την αντιτρομοκρατική, αλλά κι έναν τυφλό αρχειοθέτη που τρέφει εμφανή αισθήματα για τη Σιζ.

H τεράστια επιτυχία του Αλμπέρ Ντιποντέλ. 12 υποψηφιότητες για τα γαλλικά Σεζάρ, 7 βραβεία, ανάμεσά στα οποία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμή για αγορά σε streaming στο viva.gr.

Insecure 5 MAIN

Insecure

Το «Insecure» μάς συστήνει την Ιζα (ναι, η ηρωίδα έχει το ίδιο όνομα με τη δημιουργό) - μία νεαρή αφροαμερικανίδα από μία παραδοσιακή μαύρη γειτονιά του Λος Αντζελες, όπου όλα αλλάζουν. Τα μαγαζιά παραδίδονται σε χίπστερς, οι δουλειές περνούν κρίση, οι φίλοι απογοητεύουν ή τους απογοητεύεις και οι σχέσεις γεννιούνται και πεθαίνουν σε οθόνες smartphones. Λίγα επεισόδια ανά κύκλο, μεγάλες αλήθειες για τους κύκλους της ζωής μας. Ναι της ζωής μας, καθώς η ειλικρίνεια του σεναρίου σε αγγίζει, ακόμα κι αν η πολιτισμική σου ταυτότητα είναι διαφορετική. Η Ιζα είναι φίλη σου, αδελφή σου, κοπέλα σου, την ξέρεις. Γραμμένη πανέξυπνα, αστεία, πικρά και τόσο οικεία: ενηλικίωση (συμβαίνει ποτέ;), σχέσεις, χωρισμοί, tinder, OK Cupid, φίλες, οικογένεια, ταυτότητα, δουλειά, ζωή. Μεγάλη «ανασφάλεια» απέναντι σε όλα αυτά.

Ο 5ος και τελευταίος κύκλος της αγαπημένης μας κομεντί της ΗΒΟ κάνει πρεμιέρα. Είστε έτοιμοι να νιώσετε ασφαλείς με το «Insecure»; > Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Από 25 Οκτωβρίου το «Insecure» θα προβάλλεται αποκλειστικά από το Vodafone TV.

The People Upstairs

Οι Γείτονες από Πάνω (The People Upstairs | Sentimental) του Σεσκ Γκέι

Ο Χούλιο και η Άνα είναι ένα ζευγάρι που κυρίως καυγαδίζει. Ένα βράδυ, η Άνα αποφασίζει να καλέσει για δείπνο τους γείτονές τους που ζουν από πάνω, τον Σάλβα και τη Λόρα, παρά το γεγοός πως ο Χούλιο δεν τους συμπαθεί για διάφορους λόγους, ένας από τους οποίους είναι ότι ακούγονται συχνά όταν κάνουν σεξ. Όσο η βραδιά προχωρά, διάφορα μυστικά για τα 2 ζευγάρια βγαίνουν στην επιφάνεια.

Μια κωμωδία για τον γάμο και τις σχέσεις από τον σκηνοθέτη του «Τρούμαν», Σεσκ Γκέι, βασισμένο στο πετυχημένο θεατρικό έργο του ιδίου. Υποψήφιο για 5 Βραβεία Goya. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo

sixth sense 607

Η Εκτη Αίσθηση (Τhe Sixth Sense) του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Ενας παιδοψυχολόγος προσπαθεί να προσεγγίσει ένα 8χρονο αγόρι, που ισχυρίζεται ότι το επισκέπτονται φαντάσματα, για να το βοηθήσει να ξεπεράσει τους φόβους του, αλλά και να απολυτρωθεί ο ίδιος από τις ενοχές για μια επαγγελματική αποτυχία του παρελθόντος. Η ταινία αποτελεί το ντεμπούτο του Σιάμαλαν ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος και εισήγαγε το κοινό στα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά του, κυρίως την εμμονή του για τα σοκαριστικά και ανατρεπτικά φινάλε.

Η ταινία προβάλλεται στις 20.10 στον Cosmote Cinema 2


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.