Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τρίτη, 21 Ιουνίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τρίτη, 21 Ιουνίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


boychoir 607

Χορωδία (Boychoir) του Φρανσουά Ζιράρ

Ένα 12χρονο αγόρι που πρόσφατα έχασε την μητέρα του καταλήγει σε ένα μουσικό οικοτροφείο, με τα δίδακτρα πληρωμένα από τον πατέρα του, ο οποιός μέχρι τώρα ήταν ολοκληρωτικά απών από τη ζωή του. Κανείς δεν περιμένει ότι αυτό το ατίθασο και μοναχικό πλάσμα θα καταφέρει να μπει στο συγκρότημα Boychoir - μια χορωδία αγοριών, που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο διατηρώντας υψηλά το κύρος της σχολής της.

Ο Ντάστιν Χόφμαν δίνει τον τόνο σε αυτή την ταινία που προσπαθεί να αποδείξει ότι μερικές φορές τα όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στην ΕΡΤ 2

John Wick 2 607

John Wick Κεφάλαιο 2 (John Wick 2) του Τσαντ Σταχέλσκι

Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να θανατωθεί. Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι εύκολος στόχος.

Αφού έγινε καλτ, ο Τζον Γουίκ επιστρέφει χαρίζοντας ακόμη μερικές στιγμές στιλ, βίας και (εντάξει, σώνει) αναπάντεχου δεύτερου - μετά το «Matrix» - franchise για τον Κιάνου Ριβς! Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.00 στο Star

lion king main

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (The Lion King) του Τζον Φαβρό

Ο μικρός Σίμπα είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Μουφάσα. Δεν είναι όλοι, όμως, χαρούμενοι στο βασίλειο με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Σκαρ, ο αδερφός του Μουφάσα -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Το μονοπάτι για το θρόνο χαράζεται με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Σίμπα. Με τη βοήθεια των καινούργιων φίλων του, ο Σίμπα θα σταθεί στο ύψος του και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν δικαιωματικά.

Το κλασικό κινούμενο σχέδιο της Disney αποκτά την αληθινά εντυπωσιακή τεχνολογικά live-action εκδοχή του, δίχως να χάνει τη μαγεία του. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+

the trip to greece 607

Ταξίδι στην Ελλάδα (The Trip to Greece) του Μάικλ Γουιντερμπότομ

Αυτή τη φορά, στο «Ταξίδι στην Ελλάδα» (που προβλήθηκε ως τηλεοπτική σειρά στο Sky και επρόκειτο να κάνει την πρεμιέρα του ως ταινία στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα που αναβλήθηκε), η αποστολή του Στιβ Κούγκαν και του Ρομπ Μπράιντον είναι να... διανύσουν την Οδύσσεια, να ξεκινήσουν, όπως ο Οδυσσέας, από την Τροία (αυτό και κάνουν, στη γείτονα Τουρκία) και να καταλήξουν στην Ιθάκη, όπου μπορεί να μην τους περιμένει ακριβώς μια Πηνελόπη, όμως σίγουρα βρίσκουν τον πυρήνα της αυτογνωσίας.

Σχεδόν τόσο τέλειο όσο... ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Ο Ρομπ Μπράιντον κι ο Στιβ Κούγκαν κάνουν πνευματώδη τουρισμό, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Μάικλ Γουίντερμποτομ. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo

Λεωφόρος Πατησίων 607

Λεωφόρος Πατησίων του Θανάση Νεοφώτιστου

Στο πολυβραβευμένο μονοπλάνο του Θανάση Νεοφώτιστου που γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, μία γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με τα μεγαλύτερα διλήμματα της ζωής της. Η μαμά του Γιάννη καθώς κατευθύνεται σε μια οντισιόν, για το ρόλο της Σαιξπηρικής Βιόλας, ανακαλύπτει ότι ο γιος της έχει μείνει μόνος του στο σπίτι. Περπατώντας στη Λεωφόρο Πατησίων, μια από τις πιο αντιφατικές περιοχές του κέντρου της Αθήνας, θα παλέψει να ισορροπήσει όλους τους ρόλους της ζωής της μέσα από το κινητό της. 18 διαγωνιστικές συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, 5 μεγάλα βραβεία.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.