Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


monster inc

Μπαμπούλας Α.Ε. (Monsters, INC) των Πιτ Ντοκτέρ, Ντέιβιντ Σίλβερμαν, Λι Άνκριτς

Ο Σάλιβαν και ο Μάικ, είναι δύο συμπαθητικά τέρατα, που δουλεύουν για την εταιρία ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε. και έχουν ως αποστολή τους να μπαίνουν κρυφά στα δωμάτια μικρών παιδιών, να τα τρομάζουν και να προμηθεύουν την εταιρεία με παιδικές κραυγές τρόμου, που αποτελούν βασική πηγή ενέργειας της πόλης τους. Όλα αλλάζουν όμως όταν ένα βράδυ, ένα κοριτσάκι, η Μπου, εισβάλλει κατά λάθος στη χώρα τους! Κυριαρχεί πανικός καθώς οι μπαμπούλες πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι τοξικά και εξαιρετικά επικίνδυνα! Ο Σάλιβαν και ο Μάικ αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα δεν είναι όπως πίστευαν και θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατεύσουν το χαριτωμένο κοριτσάκι.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Star

Dogman 607 1

Dogman του Ματέο Γκαρόνε

Ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού φροντίδας σκύλων, ο Μαρτσέλο είναι παγιδευμένος σε μια σχέση υποταγής με τον πρώην μποξέρ Σιμόνε, ο οποίος τον υποχρεώνει να συμμετάσχει σε μια διάρρηξη.

Ο Ιταλός δημιουργός επιστρέφει στο ύφος του «Gomorra», με ένα φιλμ που δείχνει πανέμορφο αλλά δεν ανταποκρίνεται στην εμβληματική ιστορία εκδίκησης που αφηγείται. Δίκαιο βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών για τον Μαρτσέλο Φόντε. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.00 στο Κανάλι της Βουλής

and tomorrow the entire world

Κι Αύριο ο Κόσμος Ολος (Und morgen die ganze Welt) της Γιούλια φον Χάιντς

Κεντρική ηρωίδα είναι η Λουίζα, όμορφη, φυσική, παθιασμένη, καθρέφτισμα πολλών νέων ανθρώπων σ' όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα. Η Λουίζα γυρίζει (ελαφρώς, μόνο) την πλάτη στην «καλή οικογένεια» από την οποία προέρχεται, εκείνη που απολαμβάνει το κυνήγι και τα πλούσια τραπεζώματα, μπαίνει στην antifa κι εγκαθίσταται σ' ένα κοινόβιο ακτιβιστών που προσπαθούν να καταπολεμήσουν τους ανερχόμενους νεοναζί. Φοιτήτρια νομικής, μυαλό που προσπαθεί ν' αναζητήσει το δίκαιο, το νόμιμο, το ορθό πριν παρασυρθεί από την... αγέλη, παρασύρεται, ωστόσο, από τον απόλυτο Αλφα (σε μια μάλλον προφανή επιλογή ονόματος του ήρωα) αλλά κι από τον στοχαστικό, κυνικό Ντίτερ και καλείται ν' αποφασίσει: η βία δικαιολογεί τη βία; Δικαιούται κανείς να πολεμήσει με κάθε τρόπο εκείνο που ξέρει ότι απειλεί τη δημοκρατία;

Με δύναμη από το Φεστιβάλ Βενετίας, μια ιστορία για τις παγίδες κάθε εξουσίας, γεμάτη νεανική ορμή. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Πανελλαδική (σε Ελλάδα και Κύπρο) πρώτη online προβολή της ταινίας από 21 Οκτωβρίου 2021 και για δύο εβδομάδες. Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ.

Adieu Les Cons

Αντίο, Ηλίθιοι (Adieu les Cons) του Αλμπέρ Ντιποντέλ

Η Σιζ Τραπέ είναι μια γλυκιά και πληθωρική κομμώτρια που μαθαίνει ότι σύντομα θα πεθάνει από καρκίνο. Τελευταία επιθυμία της, να συναντήσει το παιδί που γέννησε στα 15 και έδωσε για υιοθεσία, χάνοντας από τότε τα ίχνη του. Στην έρευνά της θα βρει απρόθυμο και καταναγκαστικό σύμμαχο έναν αυτοκαταστροφικό αλλά ικανότατο δημόσιο υπάλληλο, έναν «καμμένο» IT που, από παρεξήγηση, σέρνει πίσω του την αντιτρομοκρατική, αλλά κι έναν τυφλό αρχειοθέτη που τρέφει εμφανή αισθήματα για τη Σιζ.

H τεράστια επιτυχία του Αλμπέρ Ντιποντέλ. 12 υποψηφιότητες για τα γαλλικά Σεζάρ, 7 βραβεία, ανάμεσά στα οποία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμή για αγορά σε streaming στο viva.gr.

Trainspotting 607

Trainspotting του Ντάνι Μπόιλ

Ο Μαρκ Ρέντον είναι ένας νεαρός ηρωινομανής που προσπαθεί να κατανικήσει τον εθισμό του, παρά τις έντονες 'πιέσεις' από το μίζερο περιβάλλον του Εδιμβούργου και τον ακατάλληλο κοινωνικό περίγυρό του.

Η ταινία προβάλλεται στις 00.40 στο Cosmote Cinema 2.

zack snyder justice league 607

Zack Snyder’s Justice League του Ζακ Σνάιντερ

Αποφασισμένος να μην αφήσει την υπέρτατη θυσία του Σούπερμαν να πάει χαμένη, ο Μπρους Γουέιν στρατολογεί μια ομάδα για να προστατέψει τον κόσμο από μια επικείμενη απειλή. Μα ο εχθρός αποδεικνύεται πιο ισχυρός από όσο φανταζόταν. Επιτέλους μετά από χρόνια με εκστρατείες φανς για να πείσουν την Warner να την κυκλοφορήσει και μια τεράστια υποστήριξη μέσω των social media του καστ αλλά και του ίδιου του Ζακ Σνάιντερ, η ταινία «Justice League: The Snyder Cut» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις οθόνες μας ως μια τετράωρη επική ταινία.

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Justice League», ο Ζακ Σνάιντερ παραδίδει τη δική του (αρχική) εκδοχή για την ταινία που ενώνει τους υπερήρωες της DC. Επικό, συγκινητικό, ημιτελές, άξιο να δημιουργήσει συζητήσεις. Καλύτερο από την ταινία του Τζος Γουίντον. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 00.15 στο Nova Cinema 1

Suspiria 2018 607

Suspiria του Λούκα Γκουαντανίνο

Διατηρώντας τον βασικό σκελετό της πρώτης ταινίας, η νέα «Suspiria» εκτυλίσσεται το 1977, στο Ανατολικό Βερολίνο: «έξι πράξεις κι ένας επίλογος στο διχασμένο Βερολίνο», περιγράφει η κάρτα της αρχής. Εκεί φτάνει η Σούζι Μπάνιον, φέρελπις αλλά απαίδευτη χορεύτρια από κοινότητα Μενονιτών στην Αμερική, με σκοπό να γίνει δεκτή στην περίοπτη ομάδα χορού της Μαντάμ Μάρκος. Κι ενώ εντυπωσιάζει με τις (υπερφυσικές, θα έλεγε κανείς) ικανότητές της και η ακριβοθώρητη καθηγήτρια και χορογράφος Μαντάμ Μπλανκ την κάνει αμέσως δεκτή, η Σούζι αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι σάπιο (μεταφορικά ή και κυριολεκτικά;) κατοικεί στα θεμέλια της εστίας της Ομάδας, κάτι απειλητικό που, γρήγορα, απαιτεί τα θύματά του.

Ο Λούκα Γκουαντανίνο αποτίνει τον δικό του φόρο τιμής στο θρυλικό φιλμ του Ντάριο Αρτζέντο. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.