Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 21 Μαρτίου

στα 10

Το Flix προτείνει τι να δείτε σήμερα στο σπίτι.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 21 Μαρτίου

Οσο δεν μπορούμε να πάμε σινεμά, δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες (και σειρές). Και επιλέγουμε για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς


cosmic candy 607

Cosmic Candy της Ρηνιώς Δραγασάκη

Η Αννα, μοναχική και ιδιόρρυθμη ταμίας, αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία της το δεκάχρονο κορίτσι του διπλανού διαμερίσματος, την Πέρσα, ύστερα από την μυστηριώδη εξαφάνιση του μπαμπά της. Κολλημένη πάνω από μια δεκαετία στο πολύχρωμο συνθετικό περιβάλλον του σουπερμάρκετ - που ίδρυσε ο πατέρας της πριν πεθάνει - η Άννα δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με την υπερκινητική και ενθουσιώδη Πέρσα, πόσο μάλλον να την βοηθήσει να βρει τον δικό της πατέρα.
Διαβάστε ολόκληρη την κριτική του Flix για την ταινία

Το φιλμ προβάλλεται στις 00:00 στην EΡΤ 2.

cheap thrills 607

Φτηνές Ανατριχίλες (Cheap Thrills) του Ε. Λ. Κατζ

Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του Κρεγκ, ενός παντρεμένου άντρα που βγαίνοντας το πρωί από το σπίτι του, βρίσκει θυροκολλημένη την απόφαση έξωσης του και που λίγο αργότερα, απολύεται από το συνεργείο αυτοκινήτων όπου δουλεύει.Οταν αργότερα σε ένα μπαρ θα συναντήσει έναν παλιό του φίλο κι όχι ακριβώς το καλύτερο παιδί, οι δυο τους θα δεχτούν την πρόταση ενός παράξενου ζευγαριού για να κερδίσουν εύκολα χρήματα, εκπληρώνοντας μια σειρά από προκλήσεις.Οι οποίες ξεκινούν αθώα («διακόσια δολάρια για μια σφαλιάρα στον πισινό της σερβιτόρας»), αλλά που γρήγορα καθώς οι νύχτα προχωρά, τα ποσά αυξάνονται και η παρέα μετακομίζει στο σπίτι του ζευγαριού, γίνονται όλο ένα και πιο σκοτεινές κι εν δυνάμει επικίνδυνες.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo

inside out 607

Τα Μυαλά Που Κουβαλάς (Inside Out) των Πιτ Ντόκτερ, Ρόνι Ντελ Κάρμεν

Η Ράιλι είναι ένα μικρό κοριτσάκι που όταν γεννιέται έχει μόνο χαρά (για 33 ολόκληρα δευτερόλεπτα, όπως μας πληροφορεί η κεντρική μας ηρωίδα, η «Χαρά»). Αμέσως μετά κλαίει και γεννιέται η Λύπη. Ακολουθούν ο Φόβος, ο Θυμός, η Αηδία (ειδικά για ό,τι έχει να κάνει με το μπρόκολο!). Η Χαρά όμως είναι αισιόδοξη. Η Ράιλι έχει φτάσει στα 7 της χρόνια, ένα ευτυχισμένο κοριτσάκι με τη μαμά και τον μπαμπά της, στο σπίτι τους στη Μινεσσότα. «Τι μπορεί να πάει στραβά πια;» Μόνο που ο μπαμπάς αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι τους και να μεταφέρει την οικογένεια στο Σαν Φρανσίσκο. Η Ράιλι χάνει τους φίλους της, τρομάζει μπροστά στο άγνωστο σχολείο, και μέσα στο κεφάλι της επικρατεί κομφούζιο. Τα συναισθήματα παλεύουν για το ποιο θα την κυριέψει και με μία άγαρμπη κίνηση η Χαρά και η Λύπη εκτοξεύονται από το εσωτερικό του «κέντρου ελέγχου» στο εξωτερικό (από όπου κι ο αμερικανικός τίτλος «Inside Out»). Μπαίνοντας στην προεφηβεία λοιπόν, η Ράιλι συναντιέται με την απαξίωση: δεν έχει ούτε χαρά, ούτε λύπη. Οσο τα δύο αντίθετα συναισθήματα πρέπει να συνεργαστούν και να επιστρέψουν, ώστε το κοριτσάκι τους να μην μείνει ουδέτερο ή οργισμένο, εμείς μαθαίνουμε την απαράμιλλη αξία κάθε σφιξίματος της καρδιάς και του στομαχιού μας. Πώς ακόμα και η Λύπη μάς βοηθά και μας ενδυναμώνει.
Διαβάστε ολόκληρη την κριτική του Flix για την ταινία

Το φιλμ προβάλλεται στις 21:00 στο Star.

Crawl 607

Διαφυγή (Crawl) του Αλεξάντρ Αζά

Ενας σαρωτικός τυφώνας χτυπάει τη Φλώριδα, όπου παρά τις εντολές για εκκένωση της πόλης της, η Χέιλι αγνοεί τις προειδοποιήσεις για να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της, τον οποίο βρίσκει τραυματισμένο στο υπόγειο του σπιτιού του. Ενώ οι δυο τους παγιδεύονται εκεί από την πλημμύρα, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι η στάθμη του νερού που ανεβαίνει απειλητικά είναι το μικρότερο από τα προβλήματά τους, καθώς πεινασμένοι αλιγάτορες αρχίζουν να τους πολιορκούν.
Διαβάστε ολόκληρη την κριτική του Flix για την ταινία.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix

Panique au Villages 607

Πανικούπολη (Panique au village) των Στεφάν Ομπιέρ, Βενσάν Πατάρ

Ο Καουμπόι και ο Ινδιάνος είναι επαγγελματίες της καταστροφής. Απ’ τη στιγμή που θα σκεφτούν ένα σχέδιο, το χάος βγαίνει απ’ τη φωλιά του. Αυτή τη φορά, θέλουν να ευχηθούν «χρόνια πολλά» στο Αλογο με το οποίο συγκατοικούν, όμως τι δώρο να του κάνουν; Ενα μπάρμπεκιου δεν είναι κακή ιδέα, μόνο που, από ένα λάθος στην παραγγελία, βρίσκονται με ένα εκατομμύριο τούβλα! Κι αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή.Γερές δόσεις σουρεαλισμού και παράλογου χιούμορ, χειροποίητο, άτσαλο animation, ήρωες από τα αζήτητα των παιδικών μας παιχνιδιών. Ανακινήστε και απολαύστε ένα από τα πιο αναρχικά και αστεία φιλμ «για παιδιά» που είδατε ποτέ..
Διαβάστε ολόκληρη την κριτική του Flix για την ταινία.

Η ταινία είναι διαθέσιμη για ενοικίαση προς €3,5 στο Spamflix

the guard 607

The Guard (Εκτός νόμου και χρόνου) του Τζον Μάικλ ΜακΝτόνα

Ο αντισυμβατικός αρχιφύλακας Τζέρι Μπόιλ, ζει, παθιασμένος για το σεξ και για κάθε είδους ουσίες, σε μια μικρή μεθοριακή πόλη στη δυτική όχθη της Ιρλανδίας. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μπορεί να συνεννοηθεί είναι η βαριά άρρωστη μητέρα του, όλοι οι άλλοι τον θεωρούν αγύριστο κεφάλι. Όταν όμως ο Γουέντελ Έβερετ – ένας απόλυτα πειθαρχημένος πράκτορας του FBI, ζητήσει τη βοήθειά του, προκειμένου να εξαρθρώσουν μια διεθνή σπείρα διακίνησης ναρκωτικών, η ζωή του θα αλλάξει.Εξυπνη, διασκεδαστική, γρήγορη, με δυο υπέροχους ανδρικούς χαρακτήρες και μια εξαιρετική ερμηνεία από τον Μπρένταν Γκλίσον, μια συμβατική αστυνομική ταινία μετατρέπεται σε ευχάριστη κινηματογραφική έκπληξη.
Διαβάστε ολόκληρη την κριτική του Flix για την ταινία.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο ERTFlix


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς