Industry

To Φεστιβάλ της Πάτμου και ο ΟΤΕ ΤV κάνουν το σενάριο σου ταινία!

στα 10

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται ο διαγωνισμός σεναρίου από το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτμου και τον ΟΤΕ ΤV. Μάθετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να συμμετάσχετε εδώ.

Flix Team
To Φεστιβάλ της Πάτμου και ο ΟΤΕ ΤV κάνουν το σενάριο σου ταινία!

Μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση του διαγωνισμού σεναρίου, το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτμου (23-29 Ιουλίου 2015) προσκαλεί και φέτος σεναριογράφους και σκηνοθέτες να λάβουν μέρος στο 2ο Διαγωνισμό Σεναρίου Μικρού Μήκους. Το σενάριο που θα βραβευτεί θα γίνει ταινία μικρού μήκους σε παραγωγή ΟΤΕ TV. Η ταινία θα προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτμου 2016 και στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σεναριογράφους και σκηνοθέτες με σενάρια μικρού μήκους (διάρκειας 5-18 λεπτών) με καταληκτική ημερομηνία διαγωνισμού 10 Ιουνίου 2015, 13.00, ώρα Ελλάδος.

Διαγωνισμούς Σεναρίου Πάτμος-ΟΤΕ ΤV 2015

Η αξιολόγηση των σεναρίων θα γίνει από την παρακάτω επιτροπή:

  • Αλεξάνδρα Μπουσίου (παραγωγός)
  • Αγάθη Δαρλάση (σεναριογράφος, σκηνοθέτης)
  • Τάσος Μπουλμέτης (σκηνοθέτης)
  • Γρηγόρης Κοκκινάκης (προϊστάμενος τμήματος κιν/κών καναλιών OTE TV και VOD)
  • Στηβ Κρικρής (σκηνοθέτης, καλλιτεχνικός διευθυντής του IFFP)

Η πενταμελής επιτροπή θα επιλέξει τα 10 επικρατέστερα σενάρια, και τα ονόματα των 10 δημιουργών θα ανακοινωθούν την 1η Ιουλίου μέσω των ιστοσελίδων www.iffp.gr και www.otetv.gr

Οι 10 δημιουργοί θα έχουν τη δυνατότητα, να ταξιδέψουν στην Πάτμο κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2015. Θα παρακολουθήσουν διήμερο εργαστήριο pitching σεναρίου και θα παρουσιάσουν το σενάριο τους στην επιτροπή, σε πραγματικές συνθήκες αγοράς, προκειμένου να επιλεχθεί το καλύτερο.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 26 Ιουλίου και θα κερδίσει την παραγωγή της ταινίας του που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2015, σε παραγωγή του OTE TV.

Οι δημιουργοί του Δεύτερου και του Τρίτου σεναρίου κερδίζουν ο καθένας την παρακολούθηση ενός εξειδικευμένου σεμιναρίου DSLR Video Production ή μοντάζ και 10 ώρες συμβουλευτικών συνεδριών από την σχολή SAE Athens

Υποβολή σεναρίων έως 20 Μαϊου χωρίς κόστος συμμετοχής. Υποβολή σεναρίων 20 Μαϊου - 10 Ιουνίου κόστος συμμετοχής 15 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής, την αίτηση και τους όρους στα επίσημα sites του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτμου και του ΟΤΕ ΤV