Buzz

Πρώτη φωτογραφία του live action της «Χιονάτης» της Disney

στα 10

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει την Χιονάτη της Ρέιτσελ Ζέγκλερ παρέα με τους εφτά νάνους, με την Disney να μεταφέρει την ημερομηνία κυκλοφορία της ταινίας έναν χρόνο μετά.

Πρώτη φωτογραφία του live action της «Χιονάτης» της Disney

Με την απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ να μην φαίνεται να τελειώνει κάπου σύντομα, η Disney αναγκάζεται να προγραμματίσει εκ νέου μερικές τις ημερομηνίες κυκλοφορίας μερικών ταινιών της. Μια από αυτές είναι και το live action remake της «Χιονάτης» της Disney το οποίο από τις 22 Μαρτίου 2024 που ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει, η ταινία πλέον μεταφέρθηκε για τις 21 Μαρτίου 2025.

Για να «γλυκάνει» τους φανς με αυτή την αλλαγή, το στούντιο κυκλοφορήσει μια πρώτη φωτογραφία που δείχνει την Χιονάτη περιτρυγρισμένη από τους εφτά CGI νάνους.

Διαβάστε ακόμα: H Disney απαντά στον Πίτερ Ντίνκλατζ για την ταινία «Η Χιονάτη και οι Εφτά Νάνοι»

snow white

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μαρκ Γουέμπ, ενώ τον ρόλο της Χιονάτης θα παίξει η Ρέιτσελ Ζέγκλερ, την οποία θα απολαύσουμε πρώτα στο «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και η Γκαλ Γκαντότ τον ρόλο της κακιάς βασίλισσας.

Η ταινία θα είναι πιο πιστή στο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, από ότι ήταν η «Χιονάτη κι ο Κυνηγός», με τους οσκαρούχους συνθέτες του «La La Land» Μπεντζ Πάσεκ και Τζάστιν Πολ να γράφουν καινούργια τραγούδια γι’ αυτήν.