Buzz

H Γκαλ Γκαντότ θα είναι η κακιά Βασίλισσα στο live action remake της «Χιονάτης»

στα 10

Από ηρωίδα σε κακιά, η Γκαντότ ετοιμάζεται να κάνει μια στροφή στην καριέρα της.

H Γκαλ Γκαντότ θα είναι η κακιά Βασίλισσα στο live action remake της «Χιονάτης»

Μπορεί το όνομα της Γκαλ Γκαντότ να έχει συνδυαστεί με μερικούς καλούς και ηρωικούς χαρακτήρες, ανάμεσά τους φυσικά η Wonder Woman, αλλά η ίδια φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει μια στροφή στην καριέρα της προς την σκοτεινή πλευρά.

Διαβάστε ακόμα: Η Γκαλ Γκαντότ ήταν έτοιμη να φύγει από τον ρόλο της «Wonder Woman» αν δεν είχε καλύτερο μισθό στο σίκουελ

snow white evil queen

Σύμφωνα με το Deadline η Γκαντότ θα πρωταγωνιστήσει στο live action remake της «Χιονάτης» της Disney στον ρόλο της κακιάς Βασίλισσας. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μαρκ Γουέμπ, ενώ τον ρόλο της Χιονάτης θα παίξει η Ρέιτσελ Ζέγκλερ, την οποία θα απολαύσουμε πρώτα στο «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Η ταινία θα είναι πιο πιστή στο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, από ότι ήταν η «Χιονάτη κι ο Κυνηγός», με τους οσκαρούχους συνθέτες του «La La Land» Μπεντζ Πάσεκ και Τζάστιν Πολ να γράφουν καινούργια τραγούδια γι’ αυτήν.

Τα γυρίσματα θα αρχίσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2022 αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες.